Πρόταση ταινίας: Kick Ass

Στην εποχή που ζούμε, μας λείπουν οι σούπερ ήρωες. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε.

Ένα νέο αγόρι, απογοητευμένο από τη ζωή που έχει (είναι ο σπασίκλας του σχολείου, καμία κοπέλα δεν τον προσέχει, τρώει ξύλο από τις συμμορίες) και μεγάλος φανς των βιβλίων κόμικς αποφασίζει αγοράζοντας μία στολή καταδύσεων και κάνοντας λίγη προπόνηση να γίνει σούπερ ήρωας. Στην πρώτη του απόπειρα δεν τα καταφέρνει και πολύ καλά αφού οι μεγάλοι τον στέλνουν στο νοσοκομείο. Βγαίνει όμως από αυτό πιο δυνατός αλλά και με μία φήμη να τον καταδιώκει.. ότι είναι gay. Ξαναγυρνά στην ενεργό του δράση, γίνεται ο γνωστός Kick Ass, έχει αποκτήσει πολλούς φανς και αποδεικνύεται ότι τελικά δεν είναι μόνος του. Υπάρχουν και άλλοι σαν κι αυτόν που έχουν ξεκάθαρες αποστολές. Με διάφορα μπλεξίματα και πολλά κωμικά στοιχεία βλέπουμε την ιστορία και την αλλαγή του μεγάλου πια Kick Ass.

Mε τον Νίκολας Κέιτζ σε συμπρωταγωνιστικό ρόλο, η ταινία είναι μια πολύ καλή πρόταση ειδικά για όσους από εσάς σας αρέσουν οι νεανικές κομεντί (βλέπε Superbad, Juno και Zack and Miri make a porno).

Με τους Νίκολας Κέιτζ, Μαρκ Στρονγκ, Άαρον Τζόνσον και o πολύ ταλαντούχος Κρίστοφερ Μιντζ Πλας (βλέπε Superbad και Role Models)

Διεστραμμένα αστείο, περιπέτεια υψηλών ταχυτήτων και συνεχούς δράσης, τo δημοφιλές κόμικ, Kick-Ass έρχεται στη μεγάλη οθόνη, σε σκηνοθεσία Μάθιου Βον.

Είτε την προλάβετε τώρα στο σινεμά είτε αργότερα σε dvd, θα απολαύσετε κάτι εντελώς καινοτομικό που δεν το έχουμε ξαναδεί. Ένα γλυκό πάντρεμα αμερικάνικης ταινίας και κόμικς (μην φαντάζεστε όμως κάτι σε Sin City).

Διάρκεια: 118′

Είδος: Περιπέτεια

Επίσημο site: kickass-movie.co.uk

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;