Αναβολή Πρυτανικών Εκλογών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το θέμα με την καθολική ψηφοφορία των φοιτητών στις πρυτανικές εκλογές, έχει αρχίσει να αποκτά κλίμα φοιτητικών εκλογών. Αφίσες υποψηφίων Πρυτάνεων (φώτο), websites, youtube videos και σελίδες υποστήριξης στο facebook, είναι μερικές μόνο από τις δράσεις που “επιστρατεύονται” στην εκάστοτε “προεκλογική καμπάνια”. Επίσης, είναι φανερό πως θα καταλήξουν οι παρατάξεις να “κινητοποιούν” κόσμο για πρυτανικές εκλογές, γεγονός που ίσως τις καταστήσει και σημαντικότερες εκλογές από τις φοιτητικές… (Ναι, κάνω κακές σκέψεις.)

Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εν προκειμένω, αποφασίστηκε η αναβολή των προγραμματισμένων πρυτανικών εκλογών για σήμερα Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010. Η ανακοίνωση του πανεπιστημίου δίνει ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών τη Δευτέρα 7 και την Τρίτη 8 Ιουνίου 2010, ενώ λόγος της αναβολής ήταν οι ενστάσεις που υποβλήθηκαν, γιατί οι εκλογικοί κατάλογοι δεν ήταν πλήρως ενημερωμένοι.

Ένας εκ των υποψηφίων, ο πρόεδρος της Νομικής Σχολής Θεόδωρος Φορτσάκης, υπέβαλε ένσταση για τους εκλογικούς καταλόγους, επισημαίνοντας πως το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως στους μεταπτυχιακούς. Μάλιστα υποστήριξε πως στους καταλόγους βρίσκονται εγγεγραμμένοι από το 1951, που σημαίνει πως έχουν γεννηθεί το 1925 (!). Καλή ηλικία, δε νομίζετε;

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο υποψήφιος Πρύτανης και πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Χριστόδουλος Στεφανάδης, δήλωσε ότι όλα έβαιναν καλώς μέχρι την αναβολή και πιστεύει πως η απόφαση της αναβολής των εκλογών, ενδεχομένως πάσχει νομικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;