Άρης Σπηλιωτόπουλος:

[youtube mlt_1OEWU9k]

Σε μια δήλωση σοκ προέβη το πρωί o Αρης Σπηλιωτόπουλος στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Μανώλη Αναγνωστάκη, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην υπουργός Τουρισμού και πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι αισθάνεται στοχοποιημένος, ενώ υποστήριξε ότι πριν μία δεκαετία είχαν επιχειρήσει να τον παρουσιάσουν ως… γκέι προκειμένου να πληγεί το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.

«Όταν ξεκίνησα την ενασχόλησή μου ρομαντικά με την πολιτική, ήμουν σε ένα σπίτι που είχε κεντρογενή παράδοση. Ο παπούς μου με είχε αποτρέψει από το να ασχοληθώ με την πολιτική, λέγοντάς μου ότι “στην πολιτική, αν ασχοληθείς παιδί μου, θα σε πουν ή αδελφή ή κλέφτη”. Πριν δέκα χρόνια κάποιοι επιχείρησαν να πουν το πρώτο και δημιούργησαν αυτά τα κέντρα μια ολόκληρη ιστορία με στοχο να πλήξουν το κύρος του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, μου λένε το δεύτερο; Και τι λένε; Πόσα ξόδεψα στο υπουργείο Τουρισμού, χωρίς να αναρωτηθεί κανείς πόσα περισσότερα λεφτά έφερα πίσω στην χώρα δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις πλουρισμού της».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ουσιαστικά την συνέντευξή του στο Mega ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στους τρεις δημοσιογράφους, που μάλλον δεν περίμεναν τέτοια απάντηση. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός τόνισε με έμφαση ότι υπήρξε και εξακολουθεί να είναι θύμα στοχοποίησης επειδή είναι αυτοδημιούργητος και δεν προέρχεται από οικογενειακό τζάκι. Αισθάνεται αγανάκτηση και οργή για όσα λέγονται σε βάρος του, κάνοντας λόγο για «ανεμιστήρα που τον έχει θέσει σε λειτουργία το ΠΑΣΟΚ και πετάει λάσπη στο σύνολο των πολιτικών του αντιπάλων, γιατί θέλει να κατασκευάσει ενόχους για να μην πάρει το πολιτικό χρέος που του αναλογεί για την κρίση και τα σκληρά μέτρα».

Πηγή: madata.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;