10 Προτάσεις DVD, για βραδιά με ταινία Vol: II

Μετά την δαιμονιώδη επιτυχία που σημείωσε το 10 Προτάσεις DVD, για βραδιά με ταινία, αποφάσισα να το καθιερώσω. Για σήμερα λοιπόν οι προτάσεις μου, έχουν ως εξής:

1) Ταινίες που θεωρώ ότι όλοι πρέπει να έχουμε δει όλοι, είναι το Pulp Fiction και το Clockwork orange. Και να μην μας αρέσουν (που δεν παίζει αυτό), τις έχουν δει όλοι, οπότε πρέπει να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη για να μπορούμε να συμμετέχουμε σε συζητήσεις για αυτές.

2) Η κατηγορία περιπέτειες ποτέ δεν με ενέπνεε, ωστόσο, το North to Northwest του Hitchcock είναι μία εκπληκτική περιπέτεια, και έχει και ιδιαίτερο ενδιαφέρον από άποψη του πώς κατάφερε και το γύρισε το 1959, που όπως και να το κάνουμε, τα εφέ ήταν πολύ πίσω σε σχέση με το σήμερα. Στην κατηγορία πολεμικά επίσης, εγγύηση είναι και τα RΑN, Seven Samourais του Κουροσάβα. Αίμα, αμφίρροπες μάχες, σπαθιά, μια άλλη εντελώς ξένη κουλτούρα, τρομερά ιαπωνικά γνωμικά συνθέτουν αυτό το κάτι διαφορετικό. Και οι τρεις αυτές ταινίες, είναι εγγύηση στην διασκέδαση.

3) Στην κατηγόρια ψυχολογικό θρίλερ, που επίσης δεν εντυπωσιάζομαι, έχω ένα πρόβλημα. Η ταινία ήταν πρόταση από τον βιντεοκλαμπά, και λεγόταν Hipnos (Hypnos) , για εμένα προσωπικά ήταν έπος, αλλά δεν υπάρχει στο Rotten, ούτε στην wikipedia. Οπότε κρατήστε μόνο αυτό. Είναι έπος.

4) Σε περίπτωση που θέλετε να δείτε τώρα, κάτι σε πιο κοινωνικό, και σε πιο δράμα, ασυζητητί Breaking the Waves, του περίεργου κύριου Τρίερ, ο οποίος όμως εδώ, δίνει ρεσιτάλ.

5) Σε πιο ρομαντική κατάσταση, Φτηνά Τσιγάρα του Ρένου Χαραλαμπίδη, και σε πιο κλασικά, με την μαγεία εκείνων των εποχών, παρακαλείτε όποιος/α δεν έχει δει την Casablanca και το African Queen, να τους δώσει ένα σχετικό αβαντάζ.

Αυτά και για αυτήν την βδομάδα, τα λέμε την επόμενη, και περιμένω ακόμα τις δικές σας προτάσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;