10 Προτάσεις DVD, για βραδιά με ταινία

Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και απαιτητικές. Το Σάββατο βράδυ, για πολλούς από εμάς, είναι ένα σκέτο μαρτύριο. Ο κόσμος πλημμυρίζει ΚΑΘΕ μαγαζί στις περιοχές του κέντρου, η μπύρα έχει τουλάχιστον 5€ στην Αθήνα, και για parking ούτε λόγος. Οπότε η λύση σπίτι-delivery-DVD φοριέται πολύ. Σκέφτηκα λοιπόν, να σας προτείνω 10 ταινίες, τις οποίες αξίζει να δείτε (φυσικά από κάτω, περιμένω στα σχόλια, και την δική σας άποψη). Σας γράφω τον τίτλο της ταινίας στα αγγλικά, με link στο rotten tomatoes, για όλα τα παρελκόμενα της ταινίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο Rotten, πολλές φορές στην περίληψη, γράφει παραπάνω από όσα θα έπρεπε να γνωρίζετε. Για αυτό να είστε επιφυλακτικοί.

Ξεκινάμε.

1) Ο Guy Ritchie, μας έχει δώσει 3 ταινίες με την κλασική αγαπημένη μέθοδό του, τύπου Rock n Rolla (αναφέρω την τελευταία και πιο διάσημη επί των ημερών μας). Αν λοιπόν σας αρέσει αυτό το στύλ του, προτείνω ανεπιφύλακτα το Snatch και το Lock, Stock and Two Smoking Barrels.

2) Για αυτούς που θέλουν μία ταινία, να την δουν με καλή παρέα και να διασκεδάσουν, προτείνω για κωμωδίες, μία με κλασικό βρετανικό χιούμορ (ΠΡΟΣΟΧΉ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΈΝΗ ΚΩΜΩΔΊΑ) το Monty Python and the Holy Grail,ενώ σε περίπτωση που λατρεύετε τις πιο αμερικανικές παραγωγές προτείνω το Get Smart!

3) Τώρα να προτείνω θρίλερ, το θεωρώ αστείο πια, ωστόσο σε αυτήν την κατηγορία, όπου μην περιμένετε να τρομάξετε, αλλά θα αγχωθείτε λιγάκι, είναι το last house on the left , (το οποίο παρεμπιπτόντως το rotten tomatoes το έχει ξεσκίσει στην κριτική, αλλά εμένα μου φάνηκε πολύ ρεαλιστική ταινία και λογική, ιδιαίτερα στις σκηνές που προσέφερε λίγη σπλατεριά). Τέλος σε αυτήν την κατηγορία, όποιος δεν έχει δει το επικό Seven (λίγοι φόνοι, λίγο μυστήριο και το αγόρι μου (βλ. Μπαντ Πιτ)) να πάει με κλειστά τα μάτια να το πάρει.

4) Για τις ρομαντικές ψυχές, πολλές ταινίες, τι να πρωτοπεί κανένας. Από τα πρόσφατα, εμένα με ικανοποίησε πάρα πολύ το 500 Days of Summer, από τα all-time classic, The Woman Next Door ταινιάρα, το Piano (μαθήματα πιάνου) επίσης τρομερό,  και αν έχετε δει όλα αυτά, δείτε το ένα και μοναδικό (του επίσης μοναδικού Francois Truffaut) Jules And Jim και συγχαρητήρια, μόλις τερματίσατε την κατηγορία.

Τώρα υπάρχουν και random κατηγορίες, που μπορούν να προσφέρουν ψυχαγωγία, αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο, κάτι θα βρούμε, γράψτε ένα σχόλιο και θα το συζητήσουμε, θα την βρούμε την άκρη 🙂 Καλή διασκέδαση σε όλους! (θα το καθιερώσουμε το άρθρο!)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
54'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;