Μουντιάλ 2010 | Δηλώσεις Μαραντόνα και φιλική νίκη Γερμανίας

Από Γ. Τσαλίκης 14 Μαΐου 2010

Το μουντιάλ πλησιάζει και καθημερινά θα φιλοξενούμε εδώ στο neolaia.gr ειδήσεις που μας κάνουν εντύπωση ή μας βοηθούν, να αντιληφθούμε την φόρμα των συμμετεχόντων.

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε με τις δηλώσεις Μαραντόνα, για τις κλήσεις που πραγματοποίησε στην εθνική.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του «Radio Del Plata», δήλωσε: «Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να προειδοποιήσω κανέναν από τους παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής. Εδώ ο τεχνικός είμαι εγώ και δεν οφείλω να δίνω εξηγήσεις σε κανέναν. Η οριστική λίστα έχει αποφασιστεί κατά 95%, μένουν μόνο μερικές μικρές αμφιβολίες, περισσότερο λεπτομέρειες θα έλεγα. Λυπάμαι μόνο για τον Γκάγκο. Ήταν ένας από τους εκλεκτούς μου, αλλά δυστυχώς έπαιξε πάρα πολύ λίγο φέτος. Αντίθετα, δεν υπάρχει τίποτα παράξενο που χρειάζεται εξήγηση για τον αποκλεισμό του Ζανέτι. Ήταν κάτι που είχε αποφασιστεί εδώ και καιρό. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του Καμπιάσο». Είμαστε σίγουροι ότι ο βασιλιάς είναι καθαρός από ουσίες;

Στον αντίποδα, η Γερμανία πέρασε μόνο με 3-0 φιλικό εμπόδιο της Μάλτας (συνήθως οι Γερμανοί, σε τέτοιους αγώνες ρίχνουν από 6αρα και πάνω), γκολ τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε, ευθ΄τς αμέσως: