Ημέρες Καριέρας στο New York College

Από neolaia.gr Team 13 Μαΐου 2010

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός New York College διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά τις Ημέρες Καριέρας που διεξήχθησαν από τις 28 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, επί της Λεωφόρου Αμαλίας 38 στο Σύνταγμα.

Τριάντα γνωστές πολυεθνικές εταιρείες από τον χώρο της διαφήμισης, του διαδυκτίου, του ανθρωπίνου δυναμικού, των δημοσίων σχέσεων, της ναυτιλίας, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα, των ηλεκτρονικών υπολογιστών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με 400 περίπου φοιτητές και αποφοίτους από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του New York College και των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πραγματοποιήθηκαν Workshops,   Διαλέξεις, καθώς και τεστ προσωπικότητας από ειδικούς στον χώρο του ανθρωπίνου δυναμικού στους συμμετέχοντες φοιτητές και αποφοίτους, εφόσον το επιθυμούσαν,  με θέμα την αποτελεσματική εύρεση εργασίας.

Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Kariera.gr και Υποστηρικτής η Pizza Fun.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ και τις δραστηριότητες του Career Office του New York College, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.nyc.gr ή τηλεφωνείστε στο 210 3225961.

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ