Bug χτύπησε το Twitter

Ένα επικίνδυνο bug που χτύπησε το Twitter διορθώθηκε. Με το συγκεκριμένο bug αρκετοί χρήστες της υπηρεσίας έβλεπαν να χάνουν όλους τους φίλους τους και οπαδούς τους. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ένα ελάττωμα αποκαλύφτηκε ότι επέτρεπε σε άτομα να αναγκάζουν άλλους να τους «ακολουθούν» στη σελίδα τους. Όσοι από τους χρήστες «δέχτηκαν» αναγκάστηκαν να προσθέσουν στη λίστα τους το συγκεκριμένο άτομο.

Με αυτό τον τρόπο το bug πέρασε γρήγορα από τον έναν στον άλλο στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με αρκετούς χρήστες να το χρησιμοποιούν ώστε να αναγκάζουν διασημότητες να τους ακολουθούν. Ήταν, άλλωστε, και ένας εύκολος τρόπος να επιτρέψει σε όσους ήθελαν να εισάγουν spam μηνύματα σε εκατοντάδες λογαριασμούς.

Η σελίδα γρήγορα έκλεισε το κενό ασφαλείας αλλά αναγκάστηκε να ρυθμίσει προσωρινά αρκετούς λογαριασμούς έτσι ώστε να καθαρίσει τη ζημιά. Λόγο της ρύθμισης φαινόταν παροδικά ότι αρκετοί χρήστες δεν είχαν άτομα να τους ακολουθούν καθώς και ότι δεν ακολουθούσαν κανέναν. Ωστόσο, όποιος ήθελε μπορούσε να χρησιμοποιεί την υπηρεσία κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;