Ζώδια | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 10/5 - 16/5

Αυτή η εβδομάδα είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη αλλά με κάποια παρατράγουδα.

Αναλυτικά:

*10/5 Το ενάμιση τετράγωνο Ηλίου – ανάδρομου Πλούτωνα που πραγματοποιείται την σημερινή ημέρα και μιλά για συσσώρευση αρνητικής ενέργειας και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την πορεία προς το σκοτάδι και μιλά για έλξη επικίνδυνων καταστάσεων ή καταστάσεων που ταράζουν τα ήρεμα νερά της ζωής μας. Κυρίως πλήττονται τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Λέοντες που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο ή από 10 – 20 μοίρες των σταθερών. Και όλοι όσοι έχουν πλανήτες ανεξαρτήτου ζωδίου στις αντίστοιχες θέσεις. Η όψη αυτή μιλά για μια προκλητική στάση, ένα δίλημμα το οποίο πρέπει να ζυγίσουν πολύ σωστά, πριν αποφασίσουν να προχωρήσουν. Θα ευνοήσει όλους όσους έχουν φτάσει σε τέλμα και η αλλαγή είναι η μοναδική επιλογή. Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας γίνεται στον άξονα 12ος – 8ος κάτι που μας προϊδεάζει για αυτοκτονίες και θανάτους και αναταραχές σε Ινστιτούτα εγκλεισμού, φυλακές, σωφρονιστήρια, έγκλημα. Άσυλα, νοσοκομεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, μονές. Κρυφοί εχθροί, κατάσκοποι. Παρασκήνιο, μυστικές ομάδες.

*11/5 Ο Ερμής λίγο πριν βγει η ημέρα και επίσημα από τις 12/5 μπαίνει επιτέλους σε ορθή πορεία. Αυτό σημαίνει πως η παρανόηση και το επικοινωνιακό κομφούζιο θα εκλείψουν αλλά όλες οι αποφάσεις θα παρθούν μέσα από ένα υλιστικό σκεπτικό με ρυθμό χελώνας. Στην ουσία από 12/5 θα μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, να υπογράψουμε συμβόλαια και έγγραφα, να μετακομίσουμε, να κάνουμε καινούργια ξεκινήματα να κάνουμε αγορές κτλ.

*14/5 Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 23 μοίρες και 09 πρώτα λεπτά. Μια Σελήνη που μιλά για νέα ξεκινήματα οικονομικά ή ερωτικά. Θα επηρεάσει θετικά τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς, υδροχόους και Λέοντες που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο ή από 20 -29 μοίρες.

Αστρολογικές τάσεις από το astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;