Βραβείο για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς!

Με αφορμή την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» του 2010, το ALBA Graduate Business School και το Stelios Philanthropic Foundation διοργανώνουν ειδική εκδήλωση με θέμα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 στις 18:00 και θα φιλοξενηθεί από το Microsoft Innovation Center (Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 103, Αθήνα).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσκεκλημένες ομιλήτριες στην εκδήλωση είναι νέες, επιτυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες, οι οποίες θα παρουσιάσουν τη δική τους επιχειρηματική εμπειρία:

— Λούση-Άννα Έλλιοτ (Cake – www.cake.gr)
— Βασιλική Ζαχαράκη (Avlaia Collection – www.avlaia-collection.gr)
— Άννυ Μπλάνα (εκδόσεις annieblana)
— Ρεβέκκα Πιτσίκα (People for Business – www.pfb.gr)
— Έρρικα Πρεζεράκου (Replayce – www.replayce.com)

Τη συζήτηση θα συντονίσει η κα Μίνα Μπαγιώτα, δημοσιογράφος στις εφημερίδες Ελεύθερος Τύπος και Real News. Επιπλέον, ο κ. Μιχάλης Ναυπλιώτης από τη zoo.gr θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία του ως νικητής του Βραβείου για το 2009.

Μετά την επιτυχία τον δύο περασμένων ετών, ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής των EasyGroup και Stelios Philanthropic Foundation, χορηγεί για τρίτη συνεχή χρονιά το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου για το Επιχειρηματικό Ξεκίνημα της Χρονιάς» σε συνεργασία με τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας. Οργανωτικός και επιστημονικός συνεργάτης για το Βραβείο είναι το ALBA Graduate Business School. Το βραβείο, πέρα από την ηθική αναγνώριση, συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο €50.000 που θα πρέπει να επενδυθεί ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απευθύνεται σε νέους και νέες επιχειρηματίες μέχρι 40 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια του Βραβείου και οδηγίες συμμετοχής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Βραβείου: alba.edu.gr/stelios.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;