Οι Rosebleed σήμερα Πέμπτη Live @ Κύτταρο

Οι Rosebleed (συνέντευξη των οποίων είχαμε φιλοξενήσει πριν λίγο καιρό στο neolaia.gr) κλείνουν τη μακρά περιοδεία τους η οποία άρχισε από τον περασμένο Νοέμβριο, στο Κύτταρο, στις 6 Μαϊου! Σε μια βραδιά που θα μαγνητοσκοπηθεί και ηχογραφηθεί! Αντί άλλων λέξεων, καλύτερα να κάνουν το κάλεσμα οι ίδιοι οι Rosebleed:

“Από το καλοκαίρι του 2009, όντας στο στούντιο και ηχογραφώντας το ‘White Balloons’, στριφογύριζε στο μυαλό μας η ιδέα- στόχος να κάνουμε ένα live έτσι ακριβώς όπως εμείς το θέλαμε. Ένα Live το οποίο θα έχουμε σχεδιάσει από την αρχή έως το τέλος εμείς και οι φίλοι- συνεργάτες μας και που όλα (φωτισμός- video art- decoration) θα έχουν σκοπό να συνοδέψουν τη μουσική του ‘White Balloons’ και να βάλουν τον ακροατή στο ανάλογο realm ώστε να την απολαύσει στο μέγιστο. Να κάνουμε ένα live που θα ξεφεύγει από τα standards αυτού του τόπου, κάτι που θα μείνει! Η ιδέα προχώρησε, μετά και τη μεγάλη περιοδεία μας από τον Νοέμβριο ως σήμερα και πλέον φτάσαμε να ορίσουμε την ημερομηνία και το τόπο διεξαγωγής γιαυτό το live!

Για να το πετύχουμε αυτό έχουμε ήδη αρχίσει να δουλεύουμε εδώ και καιρό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι εκείνη τη μέρα με αφοσίωση στο στόχο μας. Όμως, δε φτάνει μόνο η πολύ δουλειά, χρειαζόμαστε και εσάς, τον κόσμο, τον κόσμο μας, τον κόσμο όλων των μουσικών σαν και εμάς που πιστεύουν ακόμα στο καινούργιο και στο διαφορετικό!

Σας καλούμε λοιπόν όλους στις 6 του Μάη στο Κύτταρο για ένα special live με Light show, video art, stage decoration όλα βασισμένα στη μουσική του White Balloons. Ένα Live που θα σηματοδοτεί το κλείσιμο της περιοδείας μας στην Ελλάδα αλλά και όλης της δουλειάς που κάναμε μέσα στην περασμένη χειμερινή σεζόν!

Και το σημαντικό: το live θα ηχογραφηθεί και θα βιντεοσκοπηθεί με στόχο να είναι κάτι που ο κόσμος αλλά και εμείς οι ίδιοι θα χαιρόμαστε να βλέπουμε τα χρόνια που έρχονται και που θα μας θυμίζει ίσως την καλύτερη περίοδο της ζωής μας!

Πέμπτη, στις 6 Μαϊου, στις 22.00, θα σας περιμένουμε. Και για να βοηθήσουμε, κρατήσαμε τη τιμή εισόδου στα 10 ευρώ!

Κύτταρο

(Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα)

Πόρτες 21.30

Είσοδος 10 ευρώ
www.myspace.com/rosebleed696

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;