Οι τοποθετήσεις των κομμάτων για τα σημερινά γεγονότα

Τοποθετήθηκαν πριν από λίγο, τα κόμματα για τα σημερινά γεγονότα.

Πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «Ζούμε σε μια ελεύθερη και δημοκρατική χώρα. Έχουμε παλέψει για το δικαίωμα να ζούμε σε μια δημοκρατική Ελλάδα. Κάθε πολίτης έχει δικαίωμα στη διαδήλωση, αλλά όχι στη βία, που οδήγησε στη δολοφονία συμπολιτών μας. Αλλο διαμαρτυρία και άλλο δολοφονία».

Ο κ. Σαμαράς επισήμανε πως «Αυτό που συνέβη δείχνει ότι τα ακραία στοιχεία όχι μόνο τρομοκρατούν το λαό αλλά και τον δολοφονούν. Άλλο οι πολιτικές διαφωνίες, άλλο οι πολιτικές μας ευθύνες».

O εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης δήλωσε πως “Γνωρίζουμε ότι μπορεί ο κόσμος να ξεχωρίσει τον οργανωμένο πολιτικό αγώνα από τις προβοκάτσιες. Ποιος ωφελείται και ποιος οργανώνει αυτές τις προβοκάτσιες; Ωφελούνται εκείνοι που θέλουν να τρομοκρατήσουν το λαό και θέλουν να τον κλείσουν σπίτι του”.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, «Ζoύμε ιστορικές στιγμές, εκφράζουμε με απόλυτο τρόπο τη βαθιά οδύνη μας για την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία. Τη βία την επιλέγουν αυτοί που φοβούνται το λαό» Ο κ. Τσίπρας επίσης, άφησε αιχμές για τη στάση του ΛΑΟΣ, μιλώντας για προβοκάτορες, που στήνουν παγίδες διχόνοιας.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Αστέριος Ροντούλης καταδίκασε τα επεισόδια. Άσκησε ακόμα, έμμεση κριτική στο ΚΚΕ -σε σχέση με πρόσφατες δηλώσεις του Μ.Μαΐλη- λέγοντας ότι το Σύνταγμα της χώρας αλλάζει μέσω Βουλής και όχι με τις μολότοφ στα πεζοδρόμια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;