Στο τελικό του Champions League η Inter!

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η Ίντερ του μεγάλου Ζοζέ Μουρίνιο, μπορεί να γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο πέρασε στον τελικό του Champions League, λόγο του 3-1 του πρώτου αγώνα.

Η Ίντερ που αγωνιζόταν από το 28’ με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Μότα, κράτησε την απαραίτητη αντίσταση, και για 85 λεπτά έδειχνε ότι εύκολα θα οδηγηθεί στον τελικό. Ενώ, όμως, όλα έδειχναν να οδηγούνται σε μια -πιο άνετη απ’ όσο αναμενόταν- πρόκριση της Ίντερ, η Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ότι… χρειαζόταν δύο γκολ. Οι «μπλαουγκράνα» βγήκαν μαζικά μπροστά, έδειξαν το πάθος που τους έλειψε στα προηγούμενα 85 λεπτά και ανταμείφθηκαν γι’ αυτό. Το γκολ του Πικέ, όμως, ήρθε αργά… Έτσι, αυτό μπορεί να φάνηκε αρκετό για να κάνει «κόλαση» τα τελευταία λεπτά για τους Ιταλούς, δεν μπόρεσε, ωστόσο, να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους για τον τελικό της Μαδρίτης.

Εκεί η Inter θα συναντήσει την Μπάγερν Μονάχου, η οποία χθες διέλυσε με 3-0 της Λυόν στην Γαλλία, η οποία έδειξε μικρή, για να σταθεί σε τέτοιο επίπεδο. Και τα 3 γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κροάτης Όλιτς.

Έτσι λοιπόν, στις 22 Μαΐου 2010, στο Μπερναμπέου, ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί μεταξύ Μπάγερν και Ίντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;