Πρόταση ταινίας: Iron Man 2‏

Η ταινία που όλοι περιμέναμε αυτή την Πέμπτη στις οθόνες μας.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ σε μεγάλα κέφια και ένα στόρι που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση. Με τον κόσμο τώρα ενήμερο για τη διπλή ζωή του δισεκατομμυριούχου Τόνι Σταρκ ( Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ) δέχεται πιέσεις από την κυβέρνηση, τον τύπο και το κοινό του και μοιράζεται την τεχνολογία του με το στρατό.

Δεν παραιτείται με τίποτα από τις εφευρέσεις του και ο Σταρκ μαζί με την Πέπερ Ποτς (Γκούινεθ Πάλτροου) και τον Τζέιμς Ρόντς (Ντον Σιάντλ) στο πλευρό του πρέπει να φτιάξει νέα δυνατή συμμαχία για να νικήσει τους ισχυρούς εχθρούς.

Ο Iron Man αργοπεθαίνει και στον ελάχιστο χρόνο που του απομένει υποκύπτει στις αγαπημένες του αδυναμίες: τα πάρτι, τις θαυμάστριες και τις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Η αλλοπρόσαλλη και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του Τόνι Σταρκ ανησυχεί τον φίλο του αντισυνταγματάρχη Ρόουντς.
Ο Iron man μοιάζει ανίκανος να χαλιναγωγήσει τα πάθη του και οι ικανότητές του φαντάζουν πλέον απειλητικές στα μάτια των επικριτών του. Επιπλέον έχει χάσει το πλεονέκτημα της δύναμης: στους αγώνες ταχύτητας του Μονακό, όπου συμμετέχει ο Τόνι Σταρκ, ένας μυστηριώδης άντρας, ο Άιβαν Βάνκο (Μίκι Ρουρκ) ταπεινώνει τον σούπερ ήρωα μετατρέποντας σε πίστα θανάτου τους δημοφιλείς αγώνες.
Ο Iron man, σύμβολο της εμπιστοσύνης του ανθρώπου στην αέναη τεχνολογική πρόοδο, αντιπαλεύει τον ίδιο τον εαυτό. Ο «κακός» της ιστορίας, υπενθυμίζει στον σούπερ ήρωα πού μπορεί να οδηγήσει η αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας το ανθρώπινο είδος. Συνεργαζόμενος με τον στυγνό Χάμερ από τη βιομηχανία όπλων, ο Άιβαν δίνει σάρκα και οστά στο όνειρο του αμερικανικού στρατού να δημιουργήσει τον απόλυτο στρατιώτη.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ως μονίμως αγχωμένη Πέπερ και η Σκάρλετ Γιόχανσον ως αμαζόνα-πράκτορας πλαισιώνουν προστατευτικά τον Iron man. Η δεύτερη ταινία του Τζον Φαβρό με τις εντυπωσιακές σκηνές μάχης, την υψηλή τεχνολογία, τις ροκ επιτυχίες και τις χιουμοριστικές πινελιές θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του είδους.

Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Μίκι Ρουρκ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Ντον Τσιντλς, Σάμιουελ Τζάκσον, Σαμ Ρόκγουελ.

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

[youtube 9Mvnl7Z0-WQ]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;