H μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του GETITNOW.GR

Το GETITNOW.GR, το πιο ανατρεπτικό online megastore, γιορτάζει την επίσημη έναρξη του πλήρες site με μια μεγάλη συναυλία της αγαπημένης σε όλους Καλομοίρας και με special guests. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου, στο Fuzz Live Club, στις 20:30 και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στα Παιδικά Χωριά SOS. Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το GETITNOW.GR, από τις 29 Απριλίου μέχρι εξαντλήσεως.

Η Καλομοίρα, μετά από καιρό απουσίας, θα εμφανιστεί σε μια εντυπωσιακή live συναυλία για το GETITNOW.GR, με ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, δίωρο, show, πλαισιωμένη από τους καλύτερους χορευτές και μουσικούς και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της hit-single και διασκευές αγαπημένων επιτυχιών από τη διεθνή μουσική σκηνή.

Το πραγματικά πρωτοποριακό show θα απαρτίζεται από 4 θεματικές, μουσικές ενότητες, με μοναδικά διασκευασμένα τραγούδια, από rock’n’roll έως και R’n’B ήχους και την εμφάνιση των άλλων δημοφιλή μουσικών που θα τραγουδήσουν στο μεγάλο πάρτι του GETITNOW.GR.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30, με support από νέους μουσικούς , ανάμεσα στους οποίους θα είναι και οι 3 νικητές που κατάφεραν και κέρδισαν την ψήφο των φίλων του GETITNOW.GR στο μουσικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το site και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Απριλίου.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το GETITNOW.GR στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ, από τις 29 Απριλίου μέχρι εξαντλήσεως, ενώ προσκλήσεις θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς από την επίσημη σελίδα του GETITNOW.GR στο Facebook και από εκπομπές του MAD και από ραδιοφωνικές εκπομπές. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πώληση των εισιτηρίων, θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η συναυλία θα προβληθεί τηλεοπτικά από το μουσικό κανάλι MAD.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;