Ζώδια | Αστρολογικές Προβλέψεις Εβδομάδας 26/4 – 2/5

Το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού στις :

26/4 θα πραγματοποιηθεί η αντίθεση ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού. Εδώ έχουμε και την συμμετοχή του Δία σε όψη συνόδου με τον Ουρανό που ή κάπως θα προσπαθήσει να καταπραΰνει τα γεγονότα ή απλά θα τα διογκώσει αφού ο Δίας έχει να κάνει με την επέκταση και την υπερβολή. Η αναμέτρηση η οποία δεν θα είναι η τελική αφού the final combat θα γίνει στις 26 Ιουλίου 2010 με οριστικά ξεκαθαρίσματα και οριστικές αλλαγές χωρίς πισωγυρίσματα. Αφού ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία σε εκείνο το κρίσιμο σημείο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κρατήσετε καλά μέσα στην μνήμη σας! Η συνάντηση γίνεται στις 28 μοίρες και 48 πρώτα λεπτά της Παρθένου για τον ανάδρομο Κρόνο και για τον Ουρανό στις 28 μοίρες και 45 πρώτα λεπτά των Ιχθύων. Ας τα δούμε όμως τα πράγματα πιο αναλυτικά:

Ο Κρόνος μιλά για πειθαρχία, περιορισμό, ευθύνες, αρχές εξουσίας, δέσμευση και σκληρή εργασία.

Ενώ ο Ουρανός για ξαφνική αποδέσμευση, ανεξαρτησία, επαναστατικότητα, καινοτομία καθώς και για επαναστατικότητα χωρίς αιτία.

Αυτή η αντίθεση μιλά για κατάρρευση παλιών δομών, συστημάτων αξιών και την διάλυση τους η οποία θα εκδηλωθεί μέσα από μαζικές διαμαρτυρίες, ταραχές, επαναστατικές κινήσεις και συμμετοχή σε νέες κοινωνικές ομάδες. Θα μας αναγκάσει να εγκαταλείψουμε τις παλιές μεθόδους και σίγουρα μετά από αυτή την όψη ο κόσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με αυτόν που ξέραμε ως τώρα.

Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια Τοξότες, Ιχθύες, Παρθένους Διδύμους οι οποίοι γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο ή από 20 – 29 μοίρες και ιδιαίτερα όλους όσους γεννήθηκαν την τελευταία ημέρα του δεκαημέρου, έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στις παραπάνω ζωδιακές θέσεις και μοίρες.

* Στις 28/4 θα πραγματοποιηθεί πανσέληνος στις 8 μοίρες και 06 πρώτα λεπτά του Σκορπιού και το αίτημα της θα είναι ο μετασχηματισμός. Η Σελήνη δηλαδή το συναίσθημα σε αντίθεση με τον Ήλιο (αρχή εξουσίας) και τον ανάδρομο Ερμή ( σκέψη, επικοινωνία). Αλλά αναλυτικά θα τα πούμε εκείνη την ημέρα…

Όσο για την Ελλάδα πιστεύω πως οι όψεις αυτές θα φέρουν τα πρώτα γεγονότα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και θα έχουν να κάνουν με την άρνηση της Σελήνης δηλαδή του λαού να δεχτεί την νέα σκληρή οικονομική πολιτική, όπως και με βίαια και επαναστατικά γεγονότα ονόμασε την κοινωνική έκρηξη. Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε νέα τρομοκρατικά χτυπήματα συγκαλυμμένα υπό το καθεστώς της κοινωνικής αδικίας… Να έχετε μια καλή εβδομάδα.

Astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;