Η γιορτή για τα γενέθλια του msn.gr

Η δημοφιλής ιστοσελίδα www.msn.gr γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια, την Τρίτη 20 Απριλίου, με ένα λαμπερό party στο γνωστό bar restaurant των βορείων προαστίων «PAUSA». Στο party γενεθλίων παραβρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι της ιστοσελίδας από το χώρο της διαφήμισης και των media, ενώ το «παρών» έδωσαν και λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz. Ανάμεσα σε αυτούς, «Χρόνια Πολλά» στο www.msn.gr ευχήθηκαν ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο Νίκος Μίχας, ο Γιώργος Σατσίδης, Ελευθερία Ελευθερίου καθώς και τα συγκροτήματα Matisse, Κόκκινα Χαλιά, Cyanna, Rosebleed, No Profile και Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε μία άκρως διασκεδαστική και γιορτινή ατμόσφαιρα, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους μίας από τις πιο δημοφιλείς ενημερωτικές και lifestyle ιστοσελίδες της Ελλάδας, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού, κατακτώντας επανειλημμένως την πρώτη θέση στην προτίμησή του. Όλοι μαζί γιόρτασαν τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας και ευχήθηκαν να συνεχιστεί η επιτυχία για πολλά ακόμα χρόνια.

Η κα Βάλια Παπασπύρου, Executive Producer του MSN.GR δήλωσε: «Το www.msn.gr σβήνει σήμερα το πρώτο του κεράκι και το γιορτάζει με ένα party γενεθλίων και καλεσμένους αγαπημένους του φίλους. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία της ιστοσελίδας μας και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο για τον εμπλουτισμό του περιεχομένου μας και τη συνεχή αναβάθμιση των διαδικτυακών υπηρεσιών μας. Ας ευχηθούμε και εμείς, λοιπόν, με τη σειρά μας “Χρόνια Πολλά και Επιτυχημένα www.msn.gr!”».

Ο κος Οδυσσέας Ντότσικας, Managing Director της Thinkdigital του εμπορικού αντιπροσώπου του MSN στην Ελλάδα, επισήμανε: «Η ενθουσιώδης ανταπόκριση της διαφημιστικής αγοράς στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του www.msn.gr είναι δείγμα της γενικότερης μεταστροφής των διαφημιζομένων προς πιο δημιουργικές, στοχευμένες και μετρήσιμες μορφές διαφήμισης. Το επιτυχημένο case-study του www.msn.gr δείχνει ότι στη χώρα μας ακόμη και αυτή τη στιγμή υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επένδυσης που αποδίδουν όταν γίνονται με προγραμματισμό και επαγγελματισμό.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;