Πρόταση για θέατρο | Η Σχέση σας…Προωθείται.

Από Χρήστος Πανάγος 20 Απριλίου 2010

Οι θεατρόπληκτοι παρουσιάζουν το έργο του Hal Salwen «Η σχέση σας προωθείται» σε μετάφραση και διασκευή της Εύης Ρόμπου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τo κείμενο βασίζεται σε μια διασκευή της ταινίας του Hal Salwen με τίτλο “Denise calls up” παραγωγής 1996. Η πλοκή της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα ανθρώπων στην Νέα Υόρκη που κρατούν επαφή μόνο μέσω τηλεφώνων και fax δεδομένου ότι είναι όλοι πολύ απασχολημένοι για να βρεθούν από κοντά.

Σήμερα , 14 χρόνια μετά, με την τεχνολογία να έχει μπει ακόμη περισσότερο στην ζωή μας, όπου όλα τα κάνουμε πια μέσω Internet, με τους ανθρώπους να προτιμούν να ζουν μια δεύτερη «εικονική» ζωή , να έχουν εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες «φίλους» στο facebook, αλλά κανέναν φίλο για να βγουν ένα Σάββατο βράδυ, με το τηλέφωνο και το Internet να έχουν αντικαταστήσει την άμεση και ανθρώπινη επικοινωνία, με μια τηλε-επικοινωνία χωρίς επαφή, χωρίς πρόσωπα που βλέπουν το ένα το άλλο, το έργο γίνεται ακόμα πιο επίκαιρο.

Οι ήρωες αυτής της ιστορίας γνώριμοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, φίλοι μας , εμείς οι ίδιοι.Ήρωες που σας καλούν στον κόσμο τους , στον κόσμο σας. Στον κόσμο μας.

Σκηνοθεσία: Εύχαρις Παπαϊωάννου

Σκηνικά: Σάλλυ Ασημάκη

Κοστούμια: Θεατρόπληκτοι

Φωτισμοί: Alexis Cohen , Παύλος Νίτης

Επιμέλεια μουσικής: Κατερίνα Ανδριοπούλου, Αρετή Δημητρακοπούλου, Φωτεινή Πατρικίου

Φωτογραφίες: Παύλος Νίτης

Χειρισμός φωτισμού: Παύλος Νίτης

Χειρισμός ήχου/μουσικής: Γιώργος Καραμανής , Λήδα Σιβισίδη

Παραγωγή: Θεατρόπληκτοι

Παίζουν [με σειρά εμφάνισης]:

Λίντα: Φωτεινή Πατρικίου
Γκέιλ: Κατερίνα Ανδριοπούλου
Φράνκ: Τάσος Παράσης
Τζέρυ: Γιάννης Παπαδόπουλος
Μπάρμπαρα: Μαργαρίτα Λίτου
Μάρτιν: Γιάννης Ψυρίδης
Ντενίζ: Εύη Ρόμπου
Σάρον: Βάση Κουκουβίνου


Σχετικό Event στο Facebook


Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Σάββατο 24 Απριλίου, Κυριακή 25 Απριλίου, Δευτέρα 26 Απριλίου, Πέμπτη 29 Απριλίου, Παρασκευή 30 Απριλίου, Σάββατο 1 Μαΐου, Κυριακή 2 Μαΐου & Δευτέρα 3 Μαΐου.

Τιμή Εισιτηρίου : 10 €
Ώρα έναρξης : 21:00

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 6142772

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ