Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19/4 – 25/4

Από neolaia.gr Team 19 Απριλίου 2010

Η εβδομάδα αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως θετική παρά την σύγχυση που θα συνεχίζει να δημιουργεί ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου. Και θα επηρεάσει κυρίως τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους που γεννήθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο ή από 10 – 20 μοίρες. Και όλους όσους έχουν πλανήτες στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις και μοίρες καθώς και ωροσκόπο. Τα ζώδια αυτά θα έχουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν κλείσει.

* Στις 20/4 ο Ήλιος αποχαιρετά το ζώδιο του Κριού και κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ταύρου. Θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με την πρακτική πλευρά της ζωής μας ενώ οικονομικά θέματα και η αισθητική θα έχουν τον πρώτο λόγο.

* Στις 23/4 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα δημιουργήσει περίεργες ερωτικές συνθήκες με αποτέλεσμα πολλοί να είναι εκείνοι που θα προχωρήσουν στην σύναψη ερωτικών σχέσεων, οι οποίες θα αποδειχθούν ουτοπικές και ανεδαφικές. Προσοχή επίσης σε οικονομικά θέματα γιατί θα το φαινόμενο της εξαπάτησης θα είναι έντονο.
* Στις 24/4 το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και το τρίγωνο που θα σχηματίσει διαδοχικά με τον Κρόνο, θα δημιουργήσει την ανάγκη για νέες αντισυμβατικές ερωτικές σχέσεις, οι οποίες όμως θα έχουν διάρκεια. Τέλος στις 25/4 η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και κάνει την είσοδο της στο ζώδιο των Διδύμων και θα προσδώσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση στην ερωτική μας διάθεση ενώ οι σχέσεις θα είναι πιο εγκεφαλικές.
* Το τρίγωνο του Ηλίου – Πλούτωνα είναι μια ελπίδα και ανάσα σε σχέσεις και οικονομικά. Για να δούμε λοιπόν.

Astrogossip.gr