Το neolaia.gr στο Opening του Αkanθus Summer!

Από Γ. Τσαλίκης 16 Απριλίου 2010

Λοιπόν το άρθρο που ακολουθεί, δεν είναι καθόλου όπως φαίνεται. Και εξηγούμαι. Το neolaia.gr ήμασταν καλεσμένοι στο opening του Akanθus Summer. Πήρα λοιπόν έναν κολλητό χθες και πήγαμε, έχοντας όμως περιορισμένες βλέψεις για την εξέλιξη  της βραδιάς,  αφού γνωρίζαμε πως θα ήταν το Opening και πως γενικά δεν θα  χαρακτήριζα αυτό τον τρόπο διασκέδασης ιδιαίτερα οικείο από πλευράς μας.

Τα πράγματα όμως, πήγαν ιδιαίτερα καλά. Τι θέλω να πώ με αυτό; Όλα, μα όλα, ήταν έτσι όπως έπρεπε, ώστε να περάσουμε μία υπέροχη βραδιά. Η μουσική, επί τω πλείστον ξένη, αποτελούταν από τα πιο hot κομμάτια που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν το φετινό καλοκαίρι, το μαγαζί πανέμορφο, με πολλούς και διαφορετικούς χώρους, με την έννοια ότι είχε και ήσυχα μέρη όπου κάποιος μπορούσε ελεύθερα να κάτσει, και πιο τσιτάτα σημεία, όπου κάποιος θα μπορούσε να ξεφαντώσει, δεμένα όλα αυτά, με την αύρα, του κλασικού, καλοκαιρινού, ελληνικού νησιού. Ο κόσμος όχι υπερβολικός (και δεν αναφέρομαι σε αριθμό, αλλά σε στύλ) αλλά ωραίος και άνετος, έδενε με το cool που σου απέπνεε η όλη διακόσμηση και το στυλ του μαγαζιού.

Δεν θέλω να προεξοφλήσω την επιτυχία του φετινού Akanθus στο «γήπεδο» της φετινής καλοκαιρινής παραλιακής, αλλά προσωπικά, έχει όλα τα εχέγγυα να πετύχει, και προσωπικά, αποτελεί την πρώτη επιλογή για αυτού του είδους διασκέδαση το φετινό καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ