Η Πρώτη 3D Τηλεόραση στην Ελλάδα!

Η Κωτσόβολος, η κορυφαία αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, συστήνει πρώτη στους καταναλωτές την Τηλεόραση Τριών Διαστάσεων. Αποκλειστικά και μόνο στoν Κωτσόβολο οι καταναλωτές μπορούν να έρθουν και να δουν από κοντά ολοκαίνουριες ultra slim τηλεοράσεις με τη δυνατότητα να μετατρέπουν οποιοδήποτε τηλεοπτικό σήμα στην Απόλυτη Τρισδιάστατη Εμπειρία!

Στα καταστήματα Κωτσόβολος οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν πρώτοι από το προσωπικό της εταιρείας για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τις 3D τηλεοράσεις καθώς και να αποκτήσουν τη δική τους σε απίστευτα χαμηλή τιμή, ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προγράμματα σε… άλλη διάσταση!

Πιο συγκεκριμένα η 3D LED τηλεόραση 40 ιντσών της Samsung διατίθεται ήδη αποκλειστικά στην αλυσίδα καταστημάτων της Κωτσόβολος μόνο με 37 ευρώ το μήνα ώστε να ζήσουν όλοι την υπέρτατη εμπειρία του 3D.

Με αφορμή την «άφιξη» των νέων 3D τηλεοράσεων στoν Κωτσόβολο, ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της DSGi Ελλάδος, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που υποδεχόμαστε πρώτοι και αποκλειστικά τη 3D τηλεόραση. Είμαι σίγουρος πως θα κατακτήσει το Ελληνικό κοινό και γι’ αυτό προσκαλώ όλους τους καταναλωτές να έρθουν σε ένα από τα καταστήματα μας, να δουν από κοντά τη σύγχρονη αυτή τεχνολογία, και να την αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές και με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Δίνουμε ζωή στην τεχνολογία και καλούμε τον κόσμο να τη ζήσει από κοντά».

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;