Πρόταση ταινίας: The Bounty Hunter

Μια κομεντί δράσης με πολλά ρομαντικά στοιχεία με τους Τζένιφερ Άνιστον και Τζέραρντ Μπάτλερ και σκηνοθεσία του Άντι Τέναντ (Fool’s Gold).

Ο Μάιλο (Μπάτλερ) είναι ένας αποτυχημένος αστυνομικός και μέγας τζογαδόρος και η νέα του δουλειά είναι να κυνηγά επικηρυγμένους, όσους δηλαδή καταζητά η αστυνομία. Η Νικόλ (Άνιστον) είναι μία πετυχημένη δημοσιογράφος της Daily News η οποία έχει προφυλακιστεί με εγγύηση αλλά δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο. Ενώ η δημοσιογράφος κυνηγά ένα λαβράκι.. τα πράγματα δυσκολεύουν αφού η ιστορία είναι πολύ μπλεγμένη και ο πρώην άντρας της ο Μάιλο προσπαθεί να τη συλλάβει και να την παραδώσει στο δικαστήριο. Ο Μάιλο και η Νικόλ είναι μεν ένα πρώην ζευγάρι αλλά η αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλο θα τους οδηγήσει κάπου διαφορετικά από εκεί που νόμιζαν ότι βρίσκονταν. Ο γάμος τους ήταν πολύ δύσκολος αλλά τώρα είναι δύσκολη και η επιβίωσή τους.

Μέτρια ταινία, περνά ευχάριστα όμως η ώρα με τους κοιλιακούς του Μπάτλερ αλλά και τα πανέμορφα πόδια της Τζένιφερ που με τόση γιόγκα ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε να δούμε. Η Τζένιφερ όμορφη και ανεξάρτητη αλλά και ευάλωτη κάποιες στιγμές έδεσε ακριβώς στο ρόλο ενώ ο Τζέρι δοκιμάζεται σε κωμικές ταινίες και τα πάει πολύ καλά. Η ταινία είχε λίγες στιγμές γέλιου αλλά γενικά ήταν προβλέψιμη και η μετάβαση από σκηνή σε σκηνή λίγο απότομη και ήμασταν από την αρχή σίγουροι για το χαρούμενο τέλος. Δεν ξέρω ποιανού μέρος θα πάρετε .. (μάλλον τα κορίτσια του Μπάτλερ) αλλά το κινηματογραφικό ζευγάρι έδεσε.

Κάποιοι λένε ότι είναι ζευγάρι και στη ζωή και κυκλοφόρησαν και κάποιες προσωπικές φωτογραφίες τους αλλά εμείς θα πούμε ότι είναι απλά ..φήμες. Εδώ τέτοια κόλπα τα κάνουν οι εγχώριοι μεγα-σταρς, δε θα τα κάνουν οι παλιοί του Χόλιγουντ;

Για απόψε και το σ/κ είναι μια καλή και ευχάριστη πρόταση!

Απολαύστε την αναπαυτικά με το γλυκό σας ταίρι!

Συντάκτρια: Φανή Βαφειάδου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
39'
0 - 0
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
20:30
0 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
5'
16 - 6
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;