Ημερίδα: Η ανεξάντλητη δύναμη των πωλήσεων

Από neolaia.gr Team 14 Απριλίου 2010

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η εταιρεία Infoassist, με δραστηριότητα στο χώρο των Contact Centers, διοργανώνουν τη Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010, την 1η ημερίδα σχετικά με τις πωλήσεις με τίτλο : «Η ανεξάντλητη δύναμη των πωλήσεων»

Η ημερίδα υποστηρίζεται από τις ακόλουθες εταιρείες: Allianz, Diageo, Genesis Pharma, Goody’s, Karriera.gr ΣΕΛΠΕ (Σύλλογος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης) και θα έχει διάρκεια από τις 09.00 έως τις 18.00 ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου (Πατησίων 76).

Απευθύνεται σε τόσο σε φοιτητές μάρκετινγκ και management γενικότερα αλλά και σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να καταρτιστούν περισσότερο στον τομέα των πωλήσεων. Βεβαίωση συμμετοχής θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει τέσσερις ενότητες κατά τις οποίες θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τις προοπτικές στην καριέρα πωλήσεων ενώ θα δοθεί έμφαση στις νέες τάσεις και το μέλλον των πωλήσεων. Τέλος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν το δικό τους προσωπικό στυλ πωλήσεων μέσα από ένα παιχνίδι διαδραστικής εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο karriera.gr

Συντάκτρια: FotiniZer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ