Ακάνθους Summer 2010 Opening Πέμπτη 15 Απριλίου

Από neolaia.gr Team 13 Απριλίου 2010

Από Πέμπτη 15 Απριλίου, το Ακάνθους Summer υπόσχεται γεύση, θάλασσα και… πολύ διασκέδαση!!

Η καλοκαιρινή διάθεση που εκπέμπει ο χώρος, η «νησιώτικη» ατμόσφαιρα μπροστά στη θάλασσα, σε συνδυασμό με τα ακούσματα mainstream ξένης και ελληνικής μουσικής, έκαναν το Ακάνθους must στην διασκέδαση του καλοκαιριού!

Oι Πέμπτες συνεχίζουν σε…mainstream ρυθμούς με το πάρτι Light Thursday’s που κάθε εβδομάδα θα απογειώνει τη διασκέδαση στο κόκκινο!

Και για να μην ξεχνάμε… οι Κυριακές είναι μόνο στο Ακάνθους! Κάθε Κυριακή βράδυ συνεχίζεται ακόμα και τώρα το ίδιο πάρτι με ελληνική μουσική, ένα πάρτι το οποίο έχει γίνει talk of the town αφού συγκεντρώνει όλους τους παλιούς και νέους θαμώνες του μαγαζιού οι οποίοι συνεχίζουν αδιάκοπα να αποδέχονται και να τιμούν με την παρουσία τους το πιο in location της παραλιακής.

Το καλοκαιρινό Ακάνθους είναι ανοιχτό στον πανέμορφο χώρο του δίπλα στη θάλασσα, κάθε βράδυ από Δευτέρα μέχρι και Κυριακή είτε για φαγητό στο section του εστιατορίου με μία πολύ ποιοτική κουζίνα κυρίως μεσογειακή δια χειρός του σεφ Στράτου Λιάπη, είτε για ποτό στο κομμάτι του club σε καναπέδες ποτού ή απλά σε ένα από τα τρία bar που υπάρχουν στο χώρο.

Ημέρες Λειτουργίας: Δευτέρα με Κυριακή
Τιμή φιάλης: 105 ευρώ
Τιμή ποτού: 10 ευρώ
Παραλία Αστέρας Γλυφάδας, Τηλέφωνο κρατήσεων 210.9680800

(Δελτίο Τύπου)

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα στο facebook.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ