Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας 12 – 18 Απριλίου

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με το ενάμιση τετράγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Κρόνου και το οποίο θα δημιουργήσει δυσκολίες και κάποια θέματα σε συναισθηματικές σχέσεις οι οποίες θα αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης. Επίσης θα δούμε πολλές σχέσεις να κρατιούνται υπό το καθεστώς «μιας λεπτής κλωστής» όπου έννοιες όπως καθήκον και πρέπει θα τις κρατά μαζί δεμένες. Εδώ οι λέξεις κλειδιά είναι με απορρίπτουν, δεν με αγαπούν. ΄

Στις 14/4 η Νέα Σελήνη στις 24 μοίρες και 27 πρώτα λεπτά του Κριού θα διοχετεύσει θετική ενέργεια έτοιμη για δράση και θα ευνοήσει νέα ξεκινήματα σε μια εργασία, σένα νέο έργο σε μια σχέση κτλ. Αποδέκτες της Νέας Σελήνης θα είναι τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι οι οποίοι γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο ή από 20 – 29 μοίρες. Επίσης θα επηρεαστούν θετικά και όλοι όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις και μοίρες. Αναλυτικά όμως θα μιλήσουμε εκείνη την ημέρα.

Στις 17/4 το ενάμιση τετράγωνο της Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα θα μεγαλώσει την δίψα για έλεγχο και καταπίεση μέσα στις σχέσεις. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα. Η αγάπη με πάθος μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα σε έντονο μίσος. Ευτυχώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία την ίδια ημέρα θα βοηθήσει να εξελιχθούν κάπως καλύτερα τα πράγματα και σώσει αρκετούς την τελευταία στιγμή. Θα επηρεάσει τα παρορμητικά ζώδια δηλαδή Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι οι οποίοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο ή από 0 – 10 μοίρες. Επίσης θα επηρεαστούν θετικά και όλοι όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις και μοίρες.

Η εβδομάδα κλείνει στις 18/4 με τον Ερμή να μπαίνει και αυτός σε ανάδρομη πορεία. Καθυστερήσεις και μπερδέματα θα είναι στο πρόγραμμα. Καλό είναι με ανάδρομο Ερμή να μην σχεδιάζουμε σημαντικά ταξίδια, να μην αποστέλλουμε σημαντική αλληλογραφία, να μην υπογράφουμε συμβόλαια και έγγραφα και γενικά να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα. Το εξάγωνο όμως του Ηλίου – Ποσειδώνα θα μας φέρει αντιμέτωπους με την ευαίσθητη πλευρά μας και θα θελήσουμε να βοηθήσουμε τους αδύναμους. Επίσης μια εξαιρετική όψη για συγγραφείς, μουσικούς και καλλιτέχνες όλων των ειδών. Θα ευνοηθούν κυρίως τα σταθερά ζώδια δηλαδή Ταύροι, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν το τρίτο δεκαήμερο ή από 20 – 29 μοίρες και όλοι όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στις αντίστοιχες ζωδιακές θέσεις και μοίρες.

Πολύ φοβάμαι πως οι δυο δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης που θα σχηματίσει διαδοχικά με ανάδρομο Κρόνο και Πλούτωνα θα έχει να κάνει με απώλεια οικονομικών κεκτημένων μέσα στην εβδομάδα. Νέα μέτρα? Καλή εβδομάδα να έχετε!

Astrogossip.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;