12 / 4 | ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΤΣΑΤΣΟΥ – BABALOU – Νο Profile @ Κύτταρο

Από Γ. Τσαλίκης 10 Απριλίου 2010

Η Θεοδοσία Τσάτσου επανεμφανίζεται, με μία απίθανη μπάντα, με τα καινούργια της κομμάτια από το νέο δίσκο, «Α ΓΑΠΗΣΟΥ» αλλά και τα παλιότερα.

ROCK διάθεση…funk/jazz/και ΜΠΛΟΥΖ-BLUES ήχοι λοιπόν και τη Θεοδοσία Τσάτσου που μία τη βρίσκουμε σε έναν «Ύποπτο Κόσμο», μία στη «Θάλασσα», μία στη «Λεωφόρο της Εύας», αλλά πάντα στο « Κόκκινο» και χωρίς «Ενοχές»!

Guest: No Profile

Οι NO PROFILE πήραν το μαζικό βάφτισμα του κοινού στο Schoolwave to 2006 απ’ όπου και κέρδισαν τους πρώτους φανατικούς οπαδούς. Έκτοτε προσπαθώντας να κερδίσουν περισσότερα βλέμματα πάνω τους, αποφάσισαν να σκοτώσουν το χρόνο τους παίρνοντας μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό Φίλιππος Νάκας(2008). Χωρίς να το πολυκαταλάβουν κέρδισαν το …πρώτο βραβείο και μαζί με αυτό ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music. Και έτσι φτάσαμε στο The Bitter, το πρώτο επίσημο single και ταυτόχρονα τη πρώτη γεύση από το επερχόμενο album τους. Με τη συμμετοχή της Ιφιγένειας Άτκινσον (τέως των Film), οι No Profile μας βάζουν στην πρίζα…σε παραγωγή του Greggy K (νυν των Matisse).

Ώρα: 22:00
Εισιτήριο: 12 €