Κριτική ταινίας: Chloe (Υποψία)

Mία ταινία του Ατόμ Εγκογιάν με πολύ καλούς ηθοποιούς, βλ. Τζούλιαν Μουρ , Λίαμ Νίσον και Αμάντα Σίφριντ που δεν κατάφερε τελικά να μας πείσει και να εντυπωσιάσει.

Το σενάριο πολλά υποσχόμενο γιατί πρόκειται για ένα ερωτικό θρίλερ που πριν δεις την ταινία μπορείς να φανταστείς ότι θα συμβούν πολλά. Τελικά χθες το βράδυ στην τελευταία προβολή οι μισοί θεατές γελούσαν λες και έβλεπαν κομεντί και οι υπόλοιποι αποκοιμήθηκαν. Δεν ξέρω κατά πόσο έφταιγε η ώρα της προβολής..

Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι για πρεμιέρα και με τέτοια ονόματα οι αίθουσες δεν γέμισαν.

Η Μουρ κάνει τις επιλογές τις στις ταινίες, ακριβοπληρώνεται αλλά τελικά οι ..λίγες επιλογές της δεν έχουν να μας θυμίσουν τίποτα από την ερμηνεία της στις “Ώρες” και πραγματικά στην ταινία ήταν πολύ μέτρια σα να έδειχνε κουρασμένη ότι κάπως βαριόταν και ότι δεν τη γούσταρε και πολύ την ταινία. Ο κλασικός και φοβερός Νίσον που έχει πάρα πολύ δουλειά τον τελευταίο καιρό (αυτή τη βδομάδα πρωταγωνιστεί σε δύο ταινίες) ήταν λίγο άτυχος όσον αφορά τη συγκεκριμένη αφού στη διάρκεια των γυρισμάτων έχασε την αγαπημένη του σύζυγο και ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος τροποποίησαν το σενάριο ώστε να τελειώσει τις λήψεις του πιο γρήγορα, όπως και έγινε. Η μικρή Σίφριντ, μόλις 25 χρόνων είναι μια πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός που ο ανδρικός πληθυσμός στην ταινία αυτή απόλαυσε όλα της τα κρυφά αλλά και φανερά χαρίσματα.

Τώρα το στόρι ήταν μία απογοήτευση αφού δεν είδαμε καμία ανατροπή, ήταν εντελώς προβλέψιμο το τέλος και δεν είχε κάτι που θα κάνει κάποιον να την ξαναδεί. Η Μουρ είναι μία γυναικολόγος, ο άντρας της Νίσον καθηγητής και έχουν μαζί ένα γιο. Της μπαίνουν υποψίες της μέσης ηλικίας, ότι ο άντρας της την απατά και για να το διαπιστώσει πληρώνει μία πόρνη πολυτελείας για να τον ψαρέψει. Τελικά το τρίτο αυτό πρόσωπο παίζει παιχνίδια με το μυαλό της γιατρού και τα καταφέρνει να την τρελάνει. Εκεί που περιμέναμε κάποια ανατροπή, ήταν όλα ξεκάθαρα στην ταινία για τους πιο.. έμπειρους αλλά και για τους μη.

Το τέλος το έχουμε δει πολλές φορές και δυστυχώς είναι η συνηθισμένη κατάληξη του .. τρίτου προσώπου που τελικά τα πληρώνει όλα χωρίς να το αξίζει. Αν και η συγκεκριμένα κοπέλα τα έμπλεξε πολύ πανούργα τα πράγματα.

Δεν την προτείνω να τη δείτε, ειδικά για αυτή τη βδομάδα.. Τώρα σε dvd αν είναι όλα τα άλλα κρατημένα, τολμήστε το!

Συντάκτρια: Βαφειάδου Φανή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1