Μουσικά Νέα: Ολοκαίνουρια CHRISTINA AGUILERA

Από Γ. Τσαλίκης 8 Απριλίου 2010

Η CHRISTINA AGUILERA κυριαρχεί στο ραδιόφωνο και το πρώτο single «Not Myself Tonight» από το καινουριο της άλμπουμ, είναι το #1 MOST ADDED SONG στο TOP 40 και RHYTHM RADIO αυτή την εβδομάδα!

Η superstar Christina Aguilera κυριαρχεί στο ραδιόφωνο. Το πρώτο single της “Not Myself Tonight” απο το επερχόμενο album της “Bionic” (RCA Records) «πέρασε» σε 120 ραδιόφωνα απο την πρώτη εβδομάδα που στάλθηκε το τραγούδι.

Το «Not Myself Tonight», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα online καταστήματα στις 13/04 είναι σε παραγωγή του Polow Da Don.

Με πωλήσεις 30 εκατομμυρίων albums και με την σημαντική διάκριση να είναι η μοναδική καλλιτέχνης κάτω των 30 που έχει συμπεριεληθφεί στην λίστα του Rolling Stone με τους 100 καλύτερους artists όλων των εποχών, η 5 φορές νικήτρια Grammy βραβείων Christina Aguilera κυκλοφορεί το νέο της album “Bionic”.

Το “Bionic” περιέχει τραγούδια που έχει γράψει η ίδια η Aguilera μαζί με τους Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre,Hill & Switch και Ladytron μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ