Η Toshiba ανανεώνει τη σειρά RV των τηλεοράσεων Full HD

Εξαιρετική ευχρηστία και υψηλή ποιότητα εικόνας από τις τηλεοράσεις της σειράς RV 733

Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων οικιακής ψυχαγωγίας της Toshiba, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων τηλεοράσεων LCD της σειράς RV. Η σειρά RV733 απευθύνεται σε καταναλωτές που εκτιμούν την εμπειρία της παρακολούθησης εικόνων υψηλής ποιότητας, τη μεγάλη χρηστικότητα και τις ευρείες δυνατότητες σύνδεσης σε προϊόντα με προσιτή τιμή. Η σειρά RV περιλαμβάνει τρία μοντέλα 32RV733, 37RV733 και 40RV733, σε διαστάσεις 32, 37 και 40 ιντσών αντίστοιχα.

Οι τηλεοράσεις Toshiba της σειράς RV733 διαθέτουν οθόνη Full HD με αναλογίες 16:9 και 1920 Χ 1080, καλύπτοντας τις απαιτήσεις των καταναλωτών για την αναπαραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας. H χρήση της τεχνολογίας Resolution+ είναι εφικτή χάρη στον επεξεργαστή MetaBrain της Toshiba και επιτρέπει την αναβάθμιση του σήματος του υλικού από πηγές τυπικής ευκρίνειας (SD) σε ποιότητα που προσεγγίζει την υψηλή ευκρίνεια, με βελτιωμένο βαθμό λεπτομέρειας στα περιγράμματα και την υφή των εικόνων.

Η ρεαλιστική αναπαραγωγή των χρωμάτων σύμφωνα με τα κινηματογραφικά πρότυπα και ο υψηλός λόγος δυναμικής αντίθεσης 50.000:1 ενισχύουν την αίσθηση που αποκομίζει ο θεατής, η οποία προσεγγίζει το επίπεδο ποιότητας υψηλής ευκρίνειας (HD), με ζωντανές εικόνες εξαιρετικής ευκρίνειας.

Δέσμευση της Toshiba είναι η προσφορά κορυφαίων χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους χρήστες να χαλαρώνουν πλήρως μπροστά στην τηλεόρασή τους. Ο επεξεργαστής MetaBrain προσφέρει επίσης τη λειτουργία AutoView™, η οποία επιλέγει αυτόματα τις ιδανικές τιμές για τις ρυθμίσεις φωτεινότητας, αντίθεσης, gamma, όξυνσης και κορεσμού των χρωμάτων της εικόνας κατά την αρχική ρύθμιση των παραμέτρων, ενώ προσαρμόζει συνεχώς τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το φωτισμό του περιβάλλοντος και το υλικό που προβάλλεται στην οθόνη. Η χρήση αυτής της αυτόματης ρύθμισης των παραμέτρων επιτρέπει ακόμα και τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος. Η λειτουργία ισοστάθμισης του ήχου Dolby® Volume διασφαλίζει τη σταθερή ένταση του ήχου που επιλέγεται από το χρήστη, ακόμα και κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων ή κατά την αλλαγή καναλιών.

Για την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων συνδεσιμότητας των καταναλωτικών ηλεκτρονικών συσκευών οικιακής χρήσης, η Toshiba έχει εξοπλίσει τα μοντέλα της σειράς RV733 με πληθώρα διεπαφών επικοινωνίας: όλες οι τηλεοράσεις της σειράς RV733 διαθέτουν ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi για ασύρματη σύνδεση με θύρα WLAN μέσω στικ USB. Η υποστήριξη του προτύπου WPS (Wi-Fi Protected Setup) επιτρέπει την εύκολη προσθήκη συνδέσεων WLAN στο οικιακό δίκτυο με το πάτημα ενός πλήκτρου. Χάρη στην πιστοποίηση DLNA (Digital Living Network Alliance), οι συσκευές της σειράς RV733 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοινή χρήση υλικού με άλλες ψηφιακές συσκευές σε ένα υπάρχον οικιακό δίκτυο.

Εκτός από τη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης, όλα τα μοντέλα της σειράς είναι εξοπλισμένα με δύο θύρες USB και δύο θύρες Scart, μία θύρα PC, θύρα LAN, υποδοχή εξόδου για τη σύνδεση ακουστικών, θύρες για έξοδο ψηφιακού ήχου, είσοδο component video και υποδοχή common interface DVB. Για τη λήψη μη συμπιεσμένων σημάτων από μια πηγή, οι τηλεοράσεις της σειράς RV733 είναι εξοπλισμένες με τέσσερις υποδοχές HDMI 1.4 (High Definition Multimedia Interface). Τέλος, η υποδοχή CI+ (Common Interface) επιτρέπει στους χρήστες την παρακολούθηση συνδρομητικών καναλιών.

Η Toshiba μειώνει αποτελεσματικά τις αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον με τον περιορισμό της χρήσης μολύβδου, υδραργύρου και ορισμένων άλλων επικίνδυνων ουσιών. Το 15% των πλαστικών εξαρτημάτων κατασκευάζεται από ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό. Η συσκευασία των προϊόντων κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα και πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά. Η λειτουργία πλήρους απενεργοποίησης των μοντέλων της σειράς RV733 επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν πλήρως την τηλεόρασή τους αντί να τη θέτουν σε κατάσταση αναμονής. Το ειδικής κατασκευής Eco Panel της Toshiba διασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, ακόμα και στον τομέα των προϊόντων με λυχνίες ψυχρής καθόδου (CCFL).

Η υψηλή ημιδιαφάνεια του LCD πάνελ μειώνει στο μισό την ένταση του φωτός που απαιτείται για τον οπίσθιο φωτισμό, σε σύγκριση με τα συμβατικά πάνελ. Για το λόγο αυτό, το ECO panel λειτουργεί χρησιμοποιώντας λιγότερες λυχνίες ψυχρής καθόδου (CCFL) για τον οπίσθιο φωτισμό από τα συμβατικά πάνελ LCD. Εξαιτίας όλων αυτών των προσπαθειών ενσωμάτωσης φιλικής προς το περιβάλλον τεχνολογίας, οι τηλεοράσεις της σειράς RV733 διαθέτουν την ευρωπαϊκή οικολογική σήμανση Eco flower για τα βιώσιμα προϊόντα.

Χαρακτηριστικά

• Οθόνη LCD Full HD με αναλογίες 16:9 και 1920 x 1080 pixels

• Επεξεργαστής MetaBrain

• Τεχνολογία αναβάθμισης σήματος Resolution+

• Λειτουργία AutoView για βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις εικόνας

• Λειτουργία Dolby Volume

• Λειτουργία Sound Navi

• Υποδοχές: 4Χ HDMI, 2Χ USB, 2Χ Scart, Component Video, θύρα LAN

• Λειτουργία REGZA-Link (HDMI CEC)

• Instaport

• DVB-T, DVB-C

• Υποδοχή CI+

• ¶μεση δυνατότητα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο WiFi και υποστήριξη WPS για εύκολη διαμόρφωση

• Δυνατότητα στήριξης σε τοίχο ή τοποθέτησης σε σταθερή ή περιστρεφόμενη βάση

• Επιλογή πλήρους απενεργοποίησης

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;