Candy Bar South: Opening Πέμπτη 8 Απριλίου

Το Candy Bar South, o απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός διασκέδασης ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Κάθε Τρίτη ο Κώστας Ζήκος θα βρίσκεται στα decks του Candy Bar South σε μια βραδιά ‘’Wet & Wild’’,  αφιερωμένη στην house μουσική. Καλεσμένοι djs – έκπληξη της ελληνικής και ξένης house μουσικής σκηνής θα πλαισιώνουν τον Κώστα Ζήκο.

Κάθε Τετάρτη είναι αφιερωμένη στους ‘’greek lovers’’. Έλληνες καλλιτέχνες και djs τραγουδούν και μιξάρουν τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Κάθε Πέμπτη Thriller nights @ Candy Bar. Τα Thriller Nights, θέλουν να διαδώσουν την chic glamorous κουλτούρα. Η καλή και χορευτική R&B και Hip Ηop μουσική είναι το βασικό συστατικό κάθε πέμπτης στο Candy Bar. Resident djs o Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Νίκος Τζεμανάκης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο resident  djs ( Dj Teo Kintis – Dj Young) επιλέγουν τραγούδια από την mainstream μουσική σκηνή και ξεσηκώνουν το κοινό του Candy Bar δημιουργώντας την ατμόσφαιρα πάρτυ!
Κάθε Κυριακή το Candy Bar θα γεμίζει με ήχους της R&B και Hip Ηop μουσικής. Το πάρτυ της Κυριακής μετατρέπεται σε ένα φαντασμαγορικό showevent, το showtime. Resident djs,  ο dj Ice , dj Fourt, dj Young και ο dj mr Chi.

Κάθε event θα πλαισιώνεται από μία εξαμελή ομάδα χορευτών. Χορευτές και χορεύτριες θα σχεδιάζουν διαφορετικές χορογραφίες για κάθε θεματική βραδιά. Candy girls και Candy boys θα χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής του Candy Bar και η ατμόσφαιρα γίνεται πραγματικά εκρηκτική!

Ζήστε την μαγεία της νύχτας με την καλύτερη μουσική της πόλης!Welcome to the beautiful south!

(δελτίο τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;