Cinema: Clash Of The Titans - Η Τιτανομαχία

Χτες Μεγάλη Τετάρτη, το neolaia.gr βρέθηκε στη δημοσιογραφική πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης Τιτανομαχίας, στην Digital αίθουσα των Village Cinemas στο The Mall, Athens. Εκεί, μας περίμεναν τα 3D γυαλιά μας, πλαισιωμένα από πληθώρα κριτικών cinema, αλλά και συντακτών του εντύπου, αλλά και ηλεκτρονικού τύπου. Μάλιστα, είχαμε την τύχη να κάθεται μία σειρά πιο πίσω ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, χαρίζοντάς μας απολαυστικά σπαρταριστές ατάκες κατά τη διάρκεια της ταινίας…

Αρκετά με το lifestyle όμως, ας πάμε στα της ταινίας… Η Τιτανομαχία, ξεκινάει εκνευριστικά, συνεχίζει κουραστικά και τελειώνει επικά! Το εκνευριστικό ξεκίνημα έγκειται στο γεγονός του βιασμού της ελληνικής μυθολογίας, όμως επειδή το έχουμε ξαναζήσει το έργο, το συνηθίσαμε σχετικά γρήγορα. Η κουραστική συνέχεια οφείλεται στο γεγονός της “κοιλιάς” που κάνει κάποια στιγμή η ταινία, οδηγώντας τον κόσμο σε χασμουρητά και σε εσωτερικές αναζητήσεις όπως “τι τα θέλουμε τα 3D γυαλιά στο έργο;”… Το τέλος είναι ωραίο, σχεδόν επικό, με κλασσική σκηνοθεσία αλλά πολύ καλή φωτογραφία, με σκηνές που ευχαρίστως εμείς οι “κομπιουτεράδες” θα χρησιμοποιούσαμε σαν wallpaper!

Τι γίνεται δε θα σας πω, για να μην έχουμε θέμα με τα spoilers! Απλά για να έχετε λίγο κάτι γενικό στο μυαλό σας, το concept-άκι είναι απλό: Οι άνθρωποι αμφισβητούν τους Θεούς και αυτοί αποφασίζουν να εκδικηθούν. Μόνο ένας μπορεί να σώσει την κατάσταση, ο Πέρσι Τζάκσον, πολεμώντας τους Ολύμπιους! Ώπα, αυτό είναι από άλλη πρόσφατη ταινία, αλλά θα δείτε πολλά κοινά σημεία. “Περσέας” και εδώ ο πρωταγωνιστής! Αν σας άρεσε ο Πέρσι Τζάκσον, σπεύσατε για 3D!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
76'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
72'
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;