Αγαπάμε να μισούμε τη Μέρκελ!

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ. Η σιδηρά κυρία της πολιτικής ζωης έχει κατορθώσει  με την ιδαίτερα οξεία και σκληρή κριτική της απέναντι στη χωρα μας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Η μόνη περίπτωση που θα τη δούμε να χαμογελάει σαρδόνια είναι αν η Ελλάδα τελικά προσφύγει στο ΔΝΤ. Σκληρή και αυταρχική με ιδιαίτερες απόψεις και χωρίς ίχνος γλυκύτητας, αυτή είναι η Αγκέλα Μέρκελ.

Παραθέτουμε μερικά ανέκδοτα- ευφυολογήματα που κυκλοφορούν για την Μέρκελ
-Τι κάνει τα παλιά της ρούχα η Μέρκελ;
-Τα δίνει στην Παπαρήγα.

-Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει τη γερμανική κυβέρνηση. Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ έδωσε στη Μέρκελ 60 € να χτενιστεί (επιτέλους!) και κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα λεφτά.

-Δημοσιογράφος ρωτά την καγκελάριο: «Κυρία Μέρκελ, τι ακριβώς είπατε στον τελευταίο λόγο σας για την ανεργία;» «Εγώ; Τίποτα!» απαντά η καγκελάριος απορημένη. «Ευχαριστώ, απλά ήθελα να μάθω πώς το διατυπώσατε αυτή τη φορά»., λέει ο δημοσιογράφος.

-Η καγκελάριος κάνει βόλτα σε μία ακριβή λεωφόρο του Βερολίνου μαζί με τον υπουργό Οικονομίας και χαζεύουν τις βιτρίνες. Ξαφνικά, η Μέρκελ αναφωνεί: «Κοίτα τις τιμές. Η πολιτική μας αποδίδει. 10 ευρώ το παντελόνι, 15 το φόρεμα, 20 το παλτό…» «Κυρία Μέρκελ» απαντάει ο υπουργός «βλέπετε το καθαριστήριο! »

Περιμένουμε τα δικά σας!

Συντάκτης: FotiniZer

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;