Αγαπάμε να μισούμε τη Μέρκελ!

Από neolaia.gr Team 1 Απριλίου 2010

Αναμφισβήτητα το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών είναι η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ. Η σιδηρά κυρία της πολιτικής ζωης έχει κατορθώσει  με την ιδαίτερα οξεία και σκληρή κριτική της απέναντι στη χωρα μας να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Η μόνη περίπτωση που θα τη δούμε να χαμογελάει σαρδόνια είναι αν η Ελλάδα τελικά προσφύγει στο ΔΝΤ. Σκληρή και αυταρχική με ιδιαίτερες απόψεις και χωρίς ίχνος γλυκύτητας, αυτή είναι η Αγκέλα Μέρκελ.

Παραθέτουμε μερικά ανέκδοτα- ευφυολογήματα που κυκλοφορούν για την Μέρκελ
-Τι κάνει τα παλιά της ρούχα η Μέρκελ;
-Τα δίνει στην Παπαρήγα.

-Νέο σκάνδαλο συγκλονίζει τη γερμανική κυβέρνηση. Ο πρώην καγκελάριος Σρέντερ έδωσε στη Μέρκελ 60 € να χτενιστεί (επιτέλους!) και κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα λεφτά.

-Δημοσιογράφος ρωτά την καγκελάριο: «Κυρία Μέρκελ, τι ακριβώς είπατε στον τελευταίο λόγο σας για την ανεργία;» «Εγώ; Τίποτα!» απαντά η καγκελάριος απορημένη. «Ευχαριστώ, απλά ήθελα να μάθω πώς το διατυπώσατε αυτή τη φορά»., λέει ο δημοσιογράφος.

-Η καγκελάριος κάνει βόλτα σε μία ακριβή λεωφόρο του Βερολίνου μαζί με τον υπουργό Οικονομίας και χαζεύουν τις βιτρίνες. Ξαφνικά, η Μέρκελ αναφωνεί: «Κοίτα τις τιμές. Η πολιτική μας αποδίδει. 10 ευρώ το παντελόνι, 15 το φόρεμα, 20 το παλτό…» «Κυρία Μέρκελ» απαντάει ο υπουργός «βλέπετε το καθαριστήριο! »

Περιμένουμε τα δικά σας!

Συντάκτης: FotiniZer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ