Υποτροφία στην παθολογία από το ΕΚΠΑ

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκηρύσσει για το Πανεπιστημιακό έτος 2008-09, διαγωνισμό για την απονομή βραβείου με την επωνυμία «Βραβείο Βασιλείου Μαλάμου» ποσού Ευρώ 1.000,00, από τα έσοδα της Δωρεάς Ελλης Χας Βασ. Μαλάμου, Ειρήνης Τσούνη – Μαλάμου και Κων/νου Μαλάμου, σε ιατρό, απόφοιτο του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου
Αθηνών, Ελληνικής υπηκοότητας, ηλικίας μέχρι 35 ετών, για αδημοσίευτη πρωτότυπη ερευνητική εργασία στον τομέα της παθολογίας, που θα έχει γίνει στις Ελληνικές Πανεπιστημιακές Κλινικές.

Διδακτορικές διατριβές, εγκεκριμένες ή κατατεθείσες ήδη, αποκλείονται.

Δημοσιευθείσες εργασίες γίνονται δεκτές, εφ΄ όσον δεν έχει παρέλθει διάστημα μεγαλύτερο του ενός (1) έτους από τη δημοσίευση.

Η αξιολόγηση των εργασιών θα γίνει από επιτροπή που θα απαρτίζεται από Καθηγητές της Παθολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τις εργασίες τους σε τρία (3) αντίτυπα, με αίτηση, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Κεντρικό Κτήριο-Παν/μίου 30) μέσα σε έξη (6) μήνες από την πρώτη δημοσίευση της προκήρυξης αυτής στον ημερήσιο Αθηναϊκό τύπο (μέχρι 9-4-2010).

Επίσης, πρέπει να υπoβάλουν αντίγραφο πτυχίου, πιστοποιητικό γέννησης από το οποίο θα προκύπτει η ηλικία τους μέχρι 35 χρονών και η ελληνική υπηκοότητα.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τη Διεύθυνση Κληροδοτημάτων –
Τμήμα Υποτροφιών και Βραβείων (Σταδίου 17 και Χρ. Λαδά 6,τηλ.210.368.9131-4)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;