Το eBay.gr είναι εδώ!

Από Γ. Τσαλίκης 26 Μαρτίου 2010

Άργησε, αλλά είμαστε σίγουροι, πως ήρθε για να μείνει! Το eBay.gr είναι εδώ! Απλά, λιτά και απέριττα, η το eBay μας απευθύνει το »καλώς σας βρήκα!»

Καλωσορίσατε στη Διεθνή Αγορά του eBay!

Το eBay είναι η ηλεκτρονική αγορά του κόσμου, Δίνει τη δυνατότητα διεθνών εμπορικών συναλλαγών για αγοραστές από όλο τον κόσμο. Μεγάλες ευκαιρίες σας περιμένουν στο eBay. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε, είτε ψάχνετε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, είτε θέλετε απλώς να περιηγηθείτε στην τοποθεσία.

Αυτή η τοποθεσία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους αγοραστές στην Ελλάδα τη δυνατότητα να συνδεθούν με την παγκόσμια κοινότητα πωλητών του eBay, καθώς και να αναζητήσουν εκατομμύρια νέα, μεταχειρισμένα και σπάνια αντικείμενα που είναι διαθέσιμα για αποστολή στη χώρα σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους αγοραστές μια εύχρηστη τοποθεσία για αγορές των καλύτερων προϊόντων με σταθερή τιμή από τους αξιόπιστους πωλητές του eBay σε όλο τον κόσμο. Όλα αυτά θα τα βρείτε στην τοποθεσία, μαζί με γλωσσικά εργαλεία και άλλες προσαρμοσμένες δυνατότητες για απλές, ασφαλείς και διασκεδαστικές αγορές από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ