Sony: Νέες βάσεις φόρτισης για iPod, iPhone

• ICF-DS11iP: βάση φόρτισης iPod/iPhone με ρολόι/ξυπνητήρι και ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM με δυνατό στερεοφωνικό ήχο, MEGA BASS και εύχρηστο τηλεχειριστήριο

• ICF-C05iP: βάση φόρτισης iPod/iPhone με ρολόι/ξυπνητήρι και ραδιοφωνικό δέκτη FM, σχεδιασμένη για εξοικονόμηση χώρου

Αυτή την άνοιξη η Sony προσφέρει δύο νέους τρόπους για να γεμίσει το δωμάτιό σας με μουσική από το iPod ή το iPhone σας.

Το νέο ICF-DS11iP είναι ένα κομψό ηχείο-βάση, το οποίο φορτίζει το iPod ή το iPhone σας, ενώ συγχρόνως αναπαράγει μουσική με καθαρό, δυνατό στερεοφωνικό ήχο. Το ICF C05iP είναι μια μικρότερη βάση με ρολόι/ξυπνητήρι και ραδιοφωνικό δέκτη για να την έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας, καθώς δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Μπορείτε να φορτίζετε το iPod ή το iPhone σας και να ξυπνάτε με τα αγαπημένα σας τραγούδια κάθε πρωί.

Όμορφα σχεδιασμένα να ταιριάζουν σε κάθε χώρο, και τα δύο μοντέλα έχουν πιστοποιηθεί, ως 100% συμβατά με όλα τα νέα μοντέλα iPod.

Γεμίστε το δωμάτιο με εξαιρετικό ήχο: ICF-DS11iP βάση φόρτισης iPod/iPhone με ρολόι/ξυπνητήρι & ραδιόφωνο

Απολαύστε ακόμη περισσότερο την προσωπική σας ψηφιακή συλλογή αρχείων media από το το iPod ή το iPhone σας με τη βάση φόρτισης-ηχείο ICF-DS11iP. Θα αποτελέσει τον ιδανικό σύντροφο για τη συσκευή σας και μπορεί να σας εξυπηρετήσει εξίσου καλά, ως μουσική πηγή για το υπνοδωμάτιό σας, ή ως ένα δεύτερο ηχοσύστημα σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Τοποθετείστε το iPod ή το iPhone σας στη βάση ICF-DS11iP για βραδεία φόρτιση, ενώ απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ή τα βίντεο κλιπ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Το πρωί, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με ποιον τρόπο θέλετε να ξυπνάτε: με μουσική ή βίντεο από το iPod ή το iPhone σας, με κάποιο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΜ ή FM, ή ακόμα και με το κλασικό ξυπνητήρι.

Ο στερεοφωνικός ήχος είναι εξαιρετικής ποιότητας, πλούσιος, καθαρός και δυνατός, από μια μονάδα, η οποία δεν καταλαμβάνει χώρο στο υπνοδωμάτιο ή το σαλόνι σας. Οι χαμηλές συχνότητες ενισχύονται από ένα κωνικό μεγάφωνο και ισχύ 3,5 + 3,5 Watt, τα οποία αρκούν για να γεμίσουν το δωμάτιο. Υπάρχει, επίσης, η επιλογή MEGA BASS για ακόμη μεγαλύτερο εύρος στις χαμηλές συχνότητες.

Ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε την ένταση και να χειρίζεστε το μενού για τη μουσική ή τα βίντεο του iPod/ iPhone. Υπάρχει ακόμη λειτουργία χρονοδιακόπτη ύπνου (sleep-timer), η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να αποκοιμηθείτε, ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, καθώς θα σταματήσει μόνη της, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας.

Αφήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια να σας ξυπνήσουν με στυλ: ICF-C05iP βάση φόρτισης iPod/ iPhone με ρολόι/ξυπνητήρι & ραδιόφωνο

Υπάρχει πλέον ο ιδανικός σύντροφος στο κομοδίνο σας και χάρη σ’ αυτόν θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με υπέροχη μουσική. Η βάση φόρτισης ICF-C05iP είναι σχεδιασμένη για να εξοικονομεί χώρο και διαθέτει στυλ που ταιριάζει σε οποιοδήποτε υπνοδωμάτιο. Είναι ένα όμορφο ρολόι-ραδιόφωνο FM με compact σχεδιασμό, στο οποίο μπορείτε να φορτίζετε και το iPod ή το iPhone σας.

Τοποθετήστε στη βάση το iPod ή το iPhone σας για μια ολονύχτια φόρτιση και επιλέξτε την ώρα που θέλετε να ξυπνήσετε με το – εύκολο στη ρύθμισή του – ξυπνητήρι. Στη συνέχεια καλωσορίστε την καινούρια μέρα με την αγαπημένη σας μουσική – ή και βίντεο αν επιθυμείτε –, ή με τον καθαρό, ευκρινή ήχο από τον δέκτη FM. Είναι μια έξυπνη, απλή και ποιοτική πρόταση της Sony.

Οι νέες βάσεις φόρτισης ICF-DS11iP (iPod speaker dock/clock radio) και ICF-C05iP (iPod dock/clock radio) θα είναι διαθέσιμες στην αγορά από τον Απρίλιο του 2010.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;