Το νέο άλμπουμ των Gogol Bordello

Los Angeles, CA – Το Trans-Continental Hustle, το πολυαναμενόμενο πέμπτο studio album των επαναστατικών rockers Gogol Bordello, θα κυκλοφορήσει από την American Recordings στις 27 Απριλίου. Το Trans-Continental Hustle, παραγωγή του Rick Rubin, είναι μια εκπληκτική συλλογή από 13 δυναμικά τραγούδια που συνεχίζουν την πολιτισμική σταυροφορία της μπάντας προς την ένωση και τον εορτασμό της πρωτοτυπίας με κάθε κόστος.

Στο Trans-Continental Hustle οι Gogol Bordello μας ταξιδεύουν σε έναν εξωτικό προορισμό, στη Βραζιλία, όπου ο οραματιστής Eugene Hutz εγκαταστάθηκε πριν δυο χρόνια. Το Trans-Continental Hustle είναι βαθιά επηρεασμένο από την εμπειρία του Hutz να ζει σε μια χώρα με τόσο πλούσια ποικιλομορφία.

Στο Trans-Continental Hustle η εμπειρία του Hutz με τη μανία του Gonzo μετατρέπεται σε μια αναζήτηση αρμονίας και κατανόησης. Τα τραγούδια στο Trans-Continental Hustle φέρνουν τον ακροατή στην καρδιά της κάθε κατάστασης είτε πρόκειται για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους τσιγγάνους της Βραζιλίας όπως στο “Uma Menina Uma Cigana”, τη μελαγχολία που σημαδεύει στην καρδιά του καρναβαλιού του θανάτου με το “Sun on My Side” ή θέματα υπερατλαντικών ερωτικών απογοητεύσεων. Ως μια από τις πιο συζητημένες live μπάντες δίνουν πάνω από 200 παραστάσεις το χρόνο. Η έντονη προσωπική ζωή του Hutz εμφανίζεται στο άλμπουμ σαν μια δεύτερη πλοκή, ή σαν ένα Transcontinental Love hustle, που υπάρχει παράλληλα με ένα ατέλειωτο ταξίδι ανά τις χώρες.

Το Trans-Continental Hustle, μια παραγωγή του Rick Rubin, είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της μπάντας. Ο Rubin βάζει στόχο στις στιχουργικές ικανότητες του Eugene και αφήνει την μπάντα να βγάλει την αυθεντικότητά της μέσα από τις βαθιά μελωδικές ικανότητές τους. “Ο Rick μας ενέπνευσε να εστιάσουμε στην ψυχή του τραγουδιού,” λέει ο Hutz για την πρώτη τους συνεργασία με τον Rubin. “Εμπνέει αυτοπεποίθηση ώστε να κάνεις πάντα το καλύτερο που μπορείς στη δουελιά σου.”

Οι Gogol Bordello εισάγουν επίσης έναν νέο ρυθμικό τομέα σε τραγούδια όπως το “Raise The Knowledge” και το “Last One Goes The Hope” με την άφιξη του ντράμερ Oliver Charles, τον Αιθίοπα μπασίστα Thomas Gobena (Bill Laswell) και τον Λατινοαμερικάνο παίκτη κρουστών Pedro Erazo-Segovia. Το διακεκριμένο σύνολο των Gogol Bordello περιλαμβάνει τον Sergey Rjabtzev στο βιολί, τον Yuri Lemeshev στο ακορντεόν, τον Oren Kaplan στην κιθάρα, τη χορεύτρια και παίκτρια κρουστών Elizabeth Sun, την Pamela Jintana Racine όπως και τον ατρόμητο επικεφαλής τους Eugene Hutz στα φωνητικά, την κιθάρα και τα κρουστά.

Το Trans-Continental Hustle είναι το πρώτο studio άλμπουμ των Gogol Bordello μετά το SUPER TARANTA! Του 2007, που ενέπνευσε τον πιο σπάνιο των επαίνων, ένα “Α΄” από τον Robert Christgau, που τους αποκάλεσε την “μπάντα με το μεγαλύτερο όραμα στον κόσμο”. Οι δραστικές επικλήσεις των Gogol Bordello της πρωτεύσουσας θετικής ενέργειας και της πλανητικής συνείδησης, συνδυάζουν τη μουσική τους με ska, metal, punk, rap, dub και, πιο πρόσφατα, με στοιχεία της αυτόχθονης Βραζιλιάνικης μουσικής για να παράγουν έναν κυκεώνα ηλεκτρισμένων διαστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους Gogol Bordello επισκεφθείτε το επίσημο site τους

TRACK LISTING:
Pala Tute
My Companjera
Sun is on My Side
Rebellious Love
We Comin’ Rougher (Immigraniada)
When Universes Collide
Uma Menina Uma Cigana
Raise The Knowledge
Last One Goes The Hope
To Rise Above
In The Meantime In Pernambuco
Break The Spell
Trans-Continental Hustle

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;