Το Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, σήμερα το απόγευμα

Από Γ. Τσαλίκης 23 Μαρτίου 2010

Νέο συλλαλητήριο διοργανώνει την Τρίτη 23 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια η ΑΔΕΔΥ μαζί με εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ, οι εργαζόμενοι με τη μαζική συμμετοχή τους στους αγώνες στέλνουν ισχυρό μήνυμα αντίστασης στα αντικοινωνικά, άδικα και αδιέξοδα μέτρα της Κυβέρνησης και απαιτούν την άμεση ανάκλησή τους.

Η Κυβέρνηση, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, συνεχίζει την ίδια πολιτική με νέα πρόσθετα φορολογικά βάρη στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους ενώ ετοιμάζεται για νέα επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα, με περικοπές στις συντάξεις, αυξήσεις στα όρια ηλικίας και αλλαγή του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης.

«Το κεντρικό μήνυμα του αγώνα «να μην πληρώσουμε εμείς την κρίση αλλά οι έχοντες και κατέχοντες» ακούστηκε και θα ακούγεται όλο και πιο έντονα στους δρόμους. Ο αγώνας μας συνεχίζεται» τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στο Δημόσιο να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Μαρτίου 2010 στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια. Επίσης καλεί τις Ομοσπονδίες – Μέλη της να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία του συλλαλητηρίου.

Πηγή