Ζώδια | Εβδομαδιαίες τάσεις από 22 έως 28 Μαρτίου

Η εβδομάδα ξεκινά με την αντίθεση Ηλίου – Κρόνου. Μια όψη γεμάτη με προκλήσεις και περιορισμούς. Εδώ, το συναίσθημα πως δεν έχουμε αυτό που μας αξίζει θα είναι έντονο. Τις προσωπικές μας αποτυχίες ανεξαρτήτως συνθηκών, θα τις φέρουμε βαρέως. Θα μπούμε στον πειρασμό να συγκρίνουμε την δική μας θέση με των άλλων. Όμως, μια τέτοια κίνηση είναι εξαρχής λανθασμένη, διότι όποιος θέλει να προοδεύσει δεν κοιτάζει μέσα στο σπίτι του γείτονα, αλλά αποκλειστικά στο δικό του… Όμως η όψη αυτή στην ουσία δεν είναι τόσο σκληρή όσο θέλουνε να μας την παρουσιάζουνε. Αρκεί να κάνουμε όλοι μας μια ενδοσκόπηση και να συνειδητοποιήσουμε πως τα standart που έχουμε θέσει, ίσως να είναι πολύ υψηλά και πως όλα γίνονται ή δεν γίνονται για κάποιον κοσμικό λόγο. Η εργασιοθεραπεία θα αποδειχθεί άκρως θεραπευτική και θα είναι η μόνη οδός για να μπορέσουμε να μην πέσουμε ψυχολογικά.

Στις 23/3 έχουμε το θεραπευτικό και ταυτόχρονα δημιουργικό εξάγωνο Άρη – ανάδρομου Κρόνου. Σε αυτή την περίπτωση ευνοούνται μακροπρόθεσμοι στόχοι και νέα σχέδια, αρκεί να βασίζονται σε κάποιου είδους στρατηγική, πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Βλέπετε, εδώ θα συντρέξουν όλες εκείνες οι συνθήκες για να μπορέσουμε να κυνηγήσουμε τον στόχο μας αφού γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποια οδό θα πρέπει να ακολουθηθεί. Αρκεί όπως σας είπα να βασίζεται στον προσεκτικό σχεδιασμό και στην έντονη προσπάθεια.

Στις 26/3 το τετράγωνο Ηλίου – Πλούτωνα μας μιλά για κάποιες απώλειες. Ίσως αυτή η όψη να έχει να κάνει και με ένα σημαντικό πρόσωπο που πρωτοστατεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή. Τα συναισθήματα που δημιουργούνται είναι έντονα, αρνητικά και έχει την τάση να ανασύρει την σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Παρακινείται από τον φόβο της αλλαγής. Θα δούμε στα ΜΜΕ κάποια περιστατικά τα οποία θα έχουν να κάνουν με κρίση ταυτότητας, και αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι προκλήσεις έχουν ως στόχο μας μεταμορφώσουν. Για να την κατανοήσετε αρκεί να θυμηθείτε τον μύθο του Φοίνικα που αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του.

Προσωπικά πιστεύω πως αυτές οι τρεις σημαντικές όψεις μέσα από την απώλεια και τον περιορισμό θα μας αναγκάσει να σκεφτούμε τρόπους ,για να πορευθούμε από εδώ και στο εξής… και πιστέψτε με σαν λαός είμαστε πολύ δημιουργικοί όταν τα βρίσκουμε μπαστούνια. Απλά η μετάβαση θα είναι δύσκολη και επιμορφωτική! Καλή σας εβδομάδα.

Πηγή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;