Samsung Wave GT S8500: Το πρώτο κινητό με πλατφόρμα bada

Samsung Wave: Το πρώτο κινητό τηλέφωνο με πλατφόρμα bada!

– Super AMOLED οθόνη αφής
– Social Hub
– TouchWiz 3.0

Και η Samsung Electronics θέλει το δικό της λειτουργικό για τα κινητά της! Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πρώτο της τηλέφωνο που ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα bada.

Το Samsung Wave διαθέτει οθόνη αφής Super AMOLED 3.3”, Social Hub για άμεση πρόσβαση στις επαφές και τις συνδέσεις του χρήστη και TouchWiz 3.0, που επιτρέπει στον χρήστη την πλήρη παραμετροποίηση της επιφάνειας εργασίας. Τα καλά νέα είναω πως με τη χρήση επεξεργαστή που τρέχει στο 1GHz εξασφαλίζεται η γρήγορη και ομαλή χρήση των πολλαπλών εφαρμογών του Wave και κυρίως των εφαρμογών πολυμέσων. Το Samsung Wave έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους χρήστες ένα απαράμιλλο επίπεδο επιδόσεων, παραμετροποίησης και επιλογών. Τα κακά νέα; Το νέο κινητό της Samsung θα διατίθεται στην αγορά παγκοσμίως το δεύτερο τρίμηνο του 2010.

Η Super AMOLED οθόνη προσφέρει περισσότερη φωτεινότητα, καθαρότητα και λιγότερη αντανάκλαση, διαθέτοντας υψηλή ανάλυση WVGA (800×480 pixels) και τεχνολογία mDNIe (mobile Digital Natural Image engine). Η DNIe αποτελεί την «αναγνωρισμένη τεχνολογία» για οθόνες τηλεοράσεων LCD και LED της Samsung. Από την πρώτη ματιά αναγνωρίζεται πως η οθόνη του Samsung Wave παρέχει εξαιρετική ποιότητα εικόνας για προβολή βίντεο και φωτογραφιών.

Το Social Hub έχει σχεδιαστεί ιδανικά ώστε ο χρήστης να έχει συνεχή πρόσβαση στα e-mail του, σε υπηρεσίες SNS (Social Network Service), καθώς και να αποστέλλει και να λαμβάνει άμεσα μηνύματα (Intant Messaging) απευθείας στο Samsung Wave του. Σε συνδυασμό με το περιβάλλον χρήστη TouchWiz 3.0 η διαχείριση των μηνυμάτων, των επαφών και του ημερολογίου γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Το νέο περιβάλλον εργασίας TouchWiz 3.0 παρέχει στον χρήστη τη δυνατότητα παραμετροποίησης του μενού και της κεντρικής σελίδας του τηλεφώνου. Για τους χρήστες που επιθυμούν να έχουν διαρκώς πρόσβαση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η συσκευή επιτρέπει την αλλαγή εμφάνισης της κεντρικής σελίδας, είτε πρόκειται ο χρήστης να επισκεφτεί το Twitter, το Facebook είτε άλλες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα, για όσους αγαπούν τη μουσική, η κεντρική σελίδα του κινητού μπορεί να μετατραπεί σε μία λίστα media player, ενώ για όσους αρέσκονται στη λήψη και ανταλλαγή φωτογραφιών, η κεντρική σελίδα μπορεί να παραμετροποιηθεί αντίστοιχα. Ακόμα, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το Quick Panel, ένα μέσο καθορισμού προτεραιοτήτων και συγκέντρωσης εφαρμογών εντός της οθόνης για γρήγορη πρόσβαση.

Ταχύτητα, επίδοση και καλαισθησία
Το Samsung Wave συμπληρώνει ένας πανίσχυρος επεξεργαστής, χρονισμένος στο 1GHz, επιτρέποντας την υποστήριξη απαιτητικών εφαρμογών. Παράλληλα, υποστηρίζει εγγενώς τρισδιάστατα γραφικά, κάτι απαραίτητο για την αποκωδικοποίηση βίντεο υψηλής ποιότητας.

Πολυμέσα και Συνδεσιμότητα
Το Samsung Wave αποτελεί μία εξαιρετική συσκευή για καταγραφή και προβολή βίντεο. Με Multi-codect για DivX Xvid, MPEG4, WMV και ήχο 5.1 surround, η συσκευή μετατρέπεται σε προσωπικό σύστημα ψυχαγωγίας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το Samsung Wave αποτελεί το πρώτο κινητό τηλέφωνο παγκοσμίως που υποστηρίζει Bluetooth® 3.0 και WiFi 802.11n.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;