Michael Jackson και Sony Music για πάντα μαζί!


Νέα Υόρκη, ΝΥ – Οι ειδικοί Διαχειριστές της Προσωπικής Περιουσίας του Michael Jackson, ο John Branca και ο John McClain, και η Sony Music θα συνεχίσουν την 30-χρονη συνεργασία τους με τον Michael Jackson και τη μουσική του με μια νέα δισκογραφική συμφωνία, που ανακοινώθηκε σήμερα.

Σύμφωνα με αυτή τη νέα συμφωνία, η Columbia Epic Label Group της Sony Music και η Legacy Recordings θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τα δικαιώματα του καταλόγου του και θα δημιουργήσουν νέα projects με τον Michael Jackson στα never-before-released Jackson recordings. Το πρώτο project που θα περιλαμβάνει αδημοσίευτη μουσική του αναμένεται να βγει τον Νοέμβριο του 2010.

Ο
Rob Stringer, Πρόεδρος της εταιρίας Columbia Epic Label Group σχολιάζει, “Ο Michael ήταν πάντα ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειας της Sony Music. Είμαστε αφοσιωμένοι στο σκοπό μας να προστατεύσουμε την κληρονομιά αυτού του ειδώλου και είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τη μουσική του στον κόσμο για το διαβλεπόμενο μέλλον.”

Ο
John Branca δηλώνει, “Κατά τη διάρκεια της ζωής του, τα συμβόλαια του Michael έθεσαν τα στάνταρ της βιομηχανίας, αντικατοπτρίζοντας το μοναδικό του όραμα και ταλέντο που ενέπνευσε και συνέρπασε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αντικειμενικά, αυτή η συμφωνία με τη Sony Music επιδεικνύει την διαρκή δύναμη της μουσικής του Michael, υπερβαίνοντας κάθε άλλο σημείο αναφοράς στη μουσική βιομηχανία. Κάθε νέα γενιά παράγει αμέτρητους καινούριους fan που εκτιμούν την καλλιτεχνία του Michael, κάτι που απαιτεί έναν συνεργάτη που να έχει τα μέσα της Sony, την επιχειρηματική διορατικότητα και και πρόνοια ώστε να προωθήσει την ιδοφυΐα του, σωστά και με σεβασμό, στο μέλλον.”

Ως solo καλλιτέχνης στην Epic Records για ένα διάστημα τριών δεκαετιών, ο Michael έχει πουλήσει εκατοντάδες των εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως και έβγαλε δεκατρία #1 singles. Ο Jackson έγινε ένας από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που συμπεριλήφθησαν δύο φορές στο Rock and Roll Hall of Fame, κέρδισε 13 Βραβεία Grammy και έλαβε το Βραβείο American Music Award’s Artist of the Century (Καλλιτέχνης του Αιώνα). Η Legacy Recordings της Sony έβγαλε επίσης μια σειρά επιτυχημένων projects όπως ήταν το “Thriller” 25ο επετειακό album. Το “Thriller”, best selling album όλων των εποχών παγκοσμίως με διαφορά, έδειξε την διαρκή δύναμη της μουσικής του Michael επιστρέφοντας στο #1 των εβδομαδιαίων charts πωλήσεων για το 2008.

Ο John McClain δηλώνει, “Πουθενά δεν έθεσε τον πήχη τόσο ψηλά ο Michael όσο στο ‘Thriller’, που τρεις δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του από την Epic παραμένει με διαφορά το best-selling album στην ιστορία παγκοσμίως, με μουσική που υπερβαίνει γενιές. Πιστεύουμε ότι στη Sony βρήκαμε ένα συνεργάτη που γνωρίζει και εκτιμά την ιδιοφυΐα του Michael όπως και το πάθος των φαν του. Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Sony, ώστε να διατηρήσουμε και να ενισχύσουμε την αξιοπρόσεκτη μουσική του κληρονομιά.”

Το περασμένο φθινόπωρο, η Sony Music κυκλοφόρησε το #1 διπλό album που συνόδευε την κινηματογραφική ταινία Michael Jackson’s This is It που πούλησε πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η ταινία, που κυκλοφόρησε από την Sony Pictures, έγραψε ιστορία ως η μεγαλύτερη συναυλιακή ταινία όλων των εποχών, ενώ η πρόσφατη κυκλοφορία του DVD βγήκε #1 στις πωλήσεις των DVD, σπάζοντας το ρεκόρ των πωλήσεων μιας μουσικής ταινίας για την πρώτη εβδομάδα.

Λίγα λόγια για την Sony Music Entertainment
Η Sony Music Entertainment είναι μια παγκόσμια εταιρία μουσικής με μια γκάμα σύγχρονων καλλιτεχνών, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα και τοπικών καλλιτεχνών αλλά και διεθνών superstar. Η εταιρία έχει να επιδείξει έναν απέραντο κατάλογο που συνθέτει μερικούς από τους πιο σημαντικούς δίσκους στην ιστορία. Είναι η μήτρα πολλών record labels που αντιπροσωπεύουν μουσική από κάθε είδος, και συμπεριλαμβάνει τις American Recordings, Arista Nashville, Arista Records, Aware, Battery Records, Beach Street Records, Black Seal, BNA Records, Cinematic, Columbia Nashville, Columbia Records, Epic Records, Essential Records, Flicker Records, Fo-Yo Soul, GospoCentric, Hitz Committee Entertainment, J Records, Jive Records, LaFace Records, Legacy Recordings, Masterworks, Polo Grounds, RCA Records, RCA Nashville, RCA Red Seal, RCA Victor, Reunion Records, Slightly Dangerous, Sony Classical, Sony Music Latin, Star Time International, Verity Records και Volcano Entertainment. Η Sony Music Entertainment είναι μια εξολοκλήρου αυτόνομη θυγατρική εταιρία της Sony Corporation of America. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.sonymusic.com.

Πληροφορίες Επικοινωνίας της Columbia Epic Label Group:

Lois Najarian O’Neill

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
0'
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
3'
44 - 47
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;