Θάνος Ανεστόπουλος @ Ιανός, Αθήνα

Από Γ. Τσαλίκης 18 Μαρτίου 2010

Ο Θάνος Ανεστόπουλος, πρώην τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός των Διάφανων Κρίνων και ο συνθέτης Νίκος Πλάτανος (πιάνο), μαζί με την συμμετοχή του μουσικού Νίκου Γιούσεφ (μουσικό πριόνι) και τη Σοφία Ευκλίδου (βιολοντσέλο) παρουσιάζουν σε μια μοναδική βραδιά την παράσταση με τον θεματικό τίτλο «Οι ποιητές γυμνοί τραγουδούν».

Μια μουσική πρόταση με επίκεντρο την δύναμη της ποίησης που μας υπενθυμίζει το διαχρονικό λόγο των ποιητών στους σημερινούς δύσκολους και αφυδατωμένους καιρούς.

Θα παρουσιαστούν μελοποιημένα ποιήματα των: Καρυωτάκη, Ρεμπώ, Λαπαθιώτη, Σεφέρη, Ελύτη, Κοροπούλη, Δημουλά, Πολυδούρη, Σκαρίμπα, Πόε, Βερλαίν, Ουράνη, Καρθαίου, Πλαθ κ.ά.

Αυτοσχεδιαστική διάθεση, αφαίρεση και απόδοση των συνθέσεων με ερμηνείες που αγγίζουν την αλήθεια της ψυχής. Μια μοναδική συνεύρεση εξαιρετικών μουσικών από διαφορετικούς τόπους, που τους ένωσε η αγάπη τους για την ωραία ποίηση και το πάθος τους για δημιουργία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αγαπημένα τραγούδια από την δισκογραφία των Διάφανων Κρίνων.

IANOS
Σταδίου 24
Πληροφορίες/ κρατήσεις: 2103217810

Είσοδος με ποτό 20€
Προπώληση εισιτηρίων: www.ianos.gr

Σάββατο 20 Μαρτίου
Έναρξη: 22.30