Νέο Κατάστημα Saturn στο σταθμό Λαρίσης

Στις 18 Μαρτίου ξεκινά τη λειτουργία του το 4ο κατάστημα Saturn στην Ελλάδα, το οποίο θα λειτουργήσει στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης.

Η Saturn, συνεχίζει τη δυναμική της επέκταση, εγκαινιάζοντας την Πέμπτη 18 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, στη διεύθυνση Φιλαδέλφειας 8. Η επιτυχημένη αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Saturn, με την έναρξη λειτουργίας ενός ακόμη καταστήματος στην ελληνική αγορά εντός σύντομου χρονικού διαστήματος, επιδιώκει να μεταδώσει σε ολοένα και περισσότερους καταναλωτές το μήνυμα ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά». Στο νέο κατάστημα Saturn, οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές της αλυσίδας σε μία ιδιαίτερα ευρεία ποικιλία επώνυμων προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, απολαμβάνοντας άριστες υπηρεσίες.

Το 4ο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα αποτελεί έναν υπερσύγχρονο χώρο μοντέρνας αισθητικής, έκτασης 6.000 τμ, με 300 θέσεις στάθμευσης, παρέχοντας, με τον τρόπο αυτό στον κάθε επισκέπτη, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άνετα και ευχάριστα τις αγορές του. Η Saturn, με το νέο της κατάστημα, δίνει ακόμα μία φορά έμφαση στην παροχή άκρως ανταγωνιστικών τιμών σε μία εκτενέστατη γκάμα επώνυμων προϊόντων που σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει, θα μεταμορφώσουν την επίσκεψη στο κατάστημα σε μοναδική εμπειρία shopping για τον κάθε επισκέπτη – καταναλωτή. Παράλληλα, σταθερή προτεραιότητα της Saturn και στο νέο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης, παραμένει η ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και προτάσεις της αγοράς από το χώρο της τεχνολογίας.

Ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας, το κατάστημα στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης διαθέτει άριστη εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Παράλληλα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με την αφορμή της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του καταστήματος Saturn στην περιοχή του Σταθμού Λαρίσης, ο Δημήτρης Κατραβάς, Country Manager και Chief Operating Officer της Media Saturn Administration Ελλάδος δήλωσε τα ακόλουθα: «Η Saturn έχει ήδη αποκτήσει χιλιάδες πιστούς οπαδούς στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, μέσω των 2 καταστημάτων που διατηρεί στο νομό. Το νέο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης δημιουργήθηκε για να απαντήσει στην ανάγκη των Αθηναίων για τις πλέον συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς σε μία πραγματικά εντυπωσιακή γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Βασικός στόχος μας είναι το νέο σημείο πώλησης στην καρδιά της Αθήνας να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της Saturn στην Αττική. ¶λλωστε, η αγάπη του κόσμου για τα καταστήματά μας είναι αυτή που μας παρακινεί να συνεχίζουμε απρόσκοπτα το αναπτυξιακό πλάνο της αλυσίδας μας και να θεωρούμε δεδομένο ότι η μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η Saturn θα γνωρίσει για ακόμη μία φορά την επιβράβευση των καταναλωτών της Αθήνας».

Στο κατάστημα του Σταθμού Λαρίσης θα απασχολούνται περισσότερα από 90 άτομα, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

Η Saturn εισήλθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας. Άμεσα ακολούθησε και το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην περιοχή του Γέρακα Αττικής, ενώ το τρίτο κατάστημα Saturn άνοιξε τις πύλες του στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 11 Μαρτίου 2010. Με την προσθήκη και του τέταρτου καταστήματος, η Saturn συμπληρώνει 242 σημεία πώλησης στις χώρες που δραστηριοποιείται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;