Open Coffee Athens XXXI

Η μηνιαία αφορμή που μας φέρνει κοντά επαναλαμβάνεται το απόγευμα της Τρίτης, 16 Μαρτίου στο πλέον κομψό και αγαπημένο σημείο συνάντησης του Μουσείου Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η ανοικτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν ανανεώνει το ραντεβού της με κάθε ενδιαφερόμενο, και σε περιμένει για να μοιραστείτε ιδέες, εμπειρίες και πάθος για δημιουργικότητα, συνοδεία καφέ. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν.

Ομιλίες

– (update) Οι Κυριάκος Τούμπας & Βαλεντίνος Ευριπίδου, φοιτητές ΕΜΠ & ΟΠΑ αντίστοιχα, θα παρουσιάσουν την ιδέα με την οποία απέσπασαν το δεύτερο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό xirafia, αυτή της δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού συστήματος έκδοσης αποδέιξεων και λογαριασμών e-Receipt.

– O βετεράνος συνδιοργανωτής του Open Coffee Δημήτρης Αθανασιάδης θα παρουσιάσει ένα preview της alpha έκδοσης του Cobaltbox, μιας πλατφόρμα που επιτρέπει στον καθένα να δημιουργεί εφαρμογές (widgets) που εμφανίζονται ενσωματωμένες σε οποιαδήποτε σελίδα στο web.

– Ο Ανδρέας Βενέρης, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τορόντο και του ΟΠΑ, επίσης CEO της Vennsa Technologies με έδρα τον Καναδά, θα πραγματοποιήσει ομιλία περί καλών πρακτικών επιχειρείν, υπό το πρίσμα της χώρας του φύλλου σφενδάμου.

– Ο Δαμιανός Χατζηαντωνίου, ιδρυτής του WeddingMall, επίσης επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης & Τεχνολογίας του ΟΠΑ και παλαιότερα συνιδρυτής της VoiceWeb, θα παρουσιάσει τα πρώτα βήματα και τις προοπτικές πίσω από την ιδέα που δίνει λύση σε ένα χειροπιαστό πρόβλημα πολλών, ή τουλάχιστον όσων σκοπεύουν να χρηστούν μελλόνυμφοι σύντομα.

Τοποθεσία

Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 (δείτε και χάρτη). To cafe-bar διατίθεται για καφέ και ποτά, η αίθουσα για τις παρουσιάσεις. Το Μουσείο βρίκεται σε απόσταση 5′ από σταθμό μετρό Κεραμεικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;