Γιώργος Αλκαίος | Friends | Opa - Ελλάδα: Eurovision 2010!

Θα ξεκινήσω ανάποδα, γιατί από τον τίτλο, έτσι κι αλλιώς, καταλάβατε το περιεχόμενο του άρθρου. Που λέτε, μία φορά κι έναν καιρό, δέκα, με δεκαπέντε χρόνια πριν, πήγαινα δημοτικό. Αγαπημένος μου τραγουδιστής, ήταν ο -πάνω από όλα- Ολυμπιακός, Γιώργος Αλκαίος, που τραγουδούσε το “Τι τι ε, τι τι”. Αυτά ήταν τα πρώτα μπουζούκια που πήγα στη ζωή μου, σε απογευματινή αν θυμάμαι καλά, παράσταση.

Τα χρόνια πέρασαν, μπορεί να θέλω λίγα μαθήματα για τελειώσω το πανεπιστήμιο, όμως εκεί, κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Το “Τι τι ε, τι τι”, γίνεται “Opa” και ο Αλκαίος, είναι ακόμη Ολυμπιακός… Τόπος στα νιάτα που έγραψε και ο φίλος μου ο Παύλος στο Facebook του, από την ΕΡΤ. Τώρα, θα περιμένουμε να δούμε στα μεσημεριανάδικα στην τηλεόραση (από το πρωί μέχρι το βράδυ), κριτικούς, που θα κάνουν υποθέσεις για το τι θα γινόταν αν συμμετείχαν και τα “φαβορί” Ελευθερία Ελευθερίου και Κατερίνα Αυγουστάκη…

Θα πήξει το… μυαλό μας, να βλέπει Νίκο Τερζή στα πάνελς… Τι να πω; Καλή επιτυχία Γιώργο! Btw, το eurovision.gr τρέχει δημοσκόπηση με τις γνώμες σας για την πορεία του τραγουδιού μας στη φετινή Eurovision, μπείτε να ψηφίσετε και ελάτε πίσω να μας πείτε με σχόλιο, τι ψηφίσατε και γιατί!

[youtube 0scJgK7Hri0]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;