Superleague| Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα το ύποπτο ματς;

Στον εισαγγελέα  θα σταλεί την Τετάρτη φάκελλος της UEFA με έξι ύποπτα ελληνικά παιχνίδια που πιθανώς να έχουν στηθεί με στοιχηματικό όφελος. Μεταξύ αυτών, που αναφέρονται στον τρίτο φάκελο που εστάλη από την UEFA, υπάρχει και ένα παιχνίδι της ενός παιχνιδιού της Superleague, γεγονός που δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση και επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές εντός και εκτός Ελλάδας.

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε ότι αυτός, είναι ο αγώνας Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα (διεξήχθη στις 10 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής).

Η ίδια η διοργανώτρια αρχή δήλωσε: “Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων που φέρουν αγώνα της Superleague να ελέγχεται για θέματα παράνομου στοιχηματισμού, επισημαίνεται ότι η θωράκιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση της διοργανώτριας αρχής από την ίδρυσή της. Κάθε θεσμική ενέργεια που αποσκοπεί σε αυτήν, είναι επιβεβλημένη”.

Απαντώντας στη σχετική φημολογία, ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: “Ακόμα και ο πιο ηλίθιος αν κάτσει και δει το παιχνίδι θα καταλάβει πως δεν ήταν στημένο. Αυτό το αποδεικνύουν τα τρία δοκάρια και οι ευκαιρίες που είχαμε. Ακόμα και αν κάποιος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο θα καταλάβει ότι δεν ήταν στημένο”

Η ομάδα των Ιωαννίνων εκτοξεύει βολές και κατά του Πάνου Μπιτσαξή, τον οποίο κατηγορεί για “επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του”. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, θα επιθυμούσε να εκφράσει την οργή και τον αποτροπιασμό της, σε σχέση με δημοσιεύματα που ήλθαν στο φώς σήμερα το απόγευμα, διαμέσου τηλεοπτικών εκπομπών και ιστοσελίδων. Αν και έχουμε αναγνωριστεί πολλάκις, από το σύνολο του δημοσιογραφικού και αθλητικού χώρου, ως η ΠΑΕ που έχει επιλέξει το δρόμο της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της διαφάνειας, εντούτοις βρισκόμαστε από σήμερα το απόγευμα, εμπλεκόμενοι προφανώς σε ένα πόλεμο συμφερόντων και λάσπης, με μόνο κατηγορούμενο την ομάδα μας, για το ότι έκανε το “λάθος” να είναι νικήτρια στο παιχνίδι της με τον Πανθρακικό.

Καλούμε και προκαλούμε τον οποιοδήποτε, να δει τον αγώνα που φαινόμαστε “εμπλεκόμενοι”, των επτά κίτρινων καρτών, των πολλών ευκαιριών και δοκαριών σε βάρος μας, του τερματοφύλακα μας κυρίου Σικαλιά ως του καλύτερου παίκτη μας, του νοσηλευθέντος στο νοσοκομείο τερματοφύλακα της ομάδος μας κυρίου Ελευθερόπουλου, του “δολοφονικού” μαρκαρίσματος στον ποδοσφαιριστή μας κύριο Σίσιτς και να εντοπίσει οτιδήποτε το επιλήψιμο. εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας, που και πάλι ο ΠΑΣ Γιάννινα 1966, γίνεται στόχος σε μια ακατανόητη συκοφαντική επίθεση σε βάρος μας. Προκαλεί εντύπωση στο πανελλήνιο, που για ακόμη μια φορά “συμβαίνει” επιλεκτική διαρροή από το γραφείο του Γ.Γ.Α., που να θυμίσουμε είχε μιλήσει για αιματοκύλισμα των Ιωαννίνων στο παιχνίδι με τον Άρη, κάτι που ήταν απολύτως αναληθές. Τόσο πολύ ενόχλησε η νίκη μας επί του Αστέρα Τρίπολης; Eίμαστε τόσο δυσάρεστοι στη Superleague;”.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω ματς “κλειδώθηκε” από τον ΟΠΑΠ δύο ημέρες πριν τη διεξαγωγή του. Επίσης σε πασίγνωστη στοιχηματική εταιρία του εξωτερικού, παίχθηκαν 1 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 950.000 ευρώ πονταρίστηκαν στο “διπλό” και μάλιστα τo 90% των χρημάτων παίχθηκαν από την Ελλάδα.

[youtube kSxqMDS-cO4]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;