Η Saturn ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

Στις 11 Μαρτίου κλείνει ραντεβού με τους Θεσσαλονικείς η Saturn, προσκαλώντας τους στο νέο της κατάστημα.

Η Saturn, έπειτα από την επιτυχημένη πορεία της στην Αθήνα, εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 11 Μαρτίου και ώρα 8 το πρωί, προσφέροντας στους κατοίκους της Βορείου Ελλάδος τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις εκπληκτικά χαμηλές τιμές της σε πλήθος προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζοντας ότι «Η Τσιγκουνιά είναι Μαγκιά», η Saturn καλεί τους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης να σκεφθούν έξυπνα και να γνωρίσουν τις μοναδικές προσφορές από κοντά, παραμένοντας στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Η διεύθυνση του νέου καταστήματος είναι Λαγκαδά 341, Σταυρούπολη.

Το 3ο κατάστημα της Saturn στην Ελλάδα, διαθέτει μοντέρνα αισθητική, χώρους συνολικής έκτασης 4.000 τ.μ. και 300 θέσεις parking, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει άνετα και ευχάριστα τις αγορές του. Προτεραιότητα της Saturn αποτελεί η προσφορά «τολμηρά» χαμηλών τιμών σε μια ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων, σεβόμενη πάντα το πορτοφόλι των καταναλωτών, και όλα αυτά σε συνδυασμό με την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Διατηρώντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, το νέο κατάστημα της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να αποτελέσει τόπο συνάντησης του καταναλωτικού κοινού με τα προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, εξασφαλίζοντας για τους πλέον απαιτητικούς φίλους της τεχνολογίας ένα χώρο, στον οποίο θα πραγματοποιούν τις αγορές τους και θα ενημερώνονται παράλληλα για τις τελευταίες προτάσεις της αγοράς.

Σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της αλυσίδας, στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εσωτερική διαρρύθμιση του χώρου, όπου τα προϊόντα εκτίθενται τμηματικά ανά εταιρία προμηθευτή, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις εφαρμόζεται η πρακτική των “shops in shop”. Παράλληλα, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του καταστήματος Saturn συνιστούν οι υπηρεσίες, όπως εγγύηση χαμηλής τιμής, κατ’ οίκον παράδοση, εγκατάσταση, και επίδειξη λειτουργιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, καθώς και τεχνική υποστήριξη για ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Με την αφορμή της επικείμενης έναρξης λειτουργίας του πρώτου καταστήματος Saturn στη Θεσσαλονίκη, ο Patric Vogel, Country Manager και CEO της Media Saturn Administration Ελλάδος δήλωσε τα ακόλουθα: «Η είσοδος της Saturn στην αγορά της Θεσσαλονίκης αποτελεί στρατηγική επιλογή για την επέκταση του δικτύου της αλυσίδας μας καθώς, με αυτό τον τρόπο, φιλοδοξούμε να προσεγγίσουμε και να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της Βορείου Ελλάδος.

Σήμερα, προσκαλούμε όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας, που ταυτόχρονα με την αγάπη τους για τεχνολογική εξέλιξη, αναζητούν τις πλέον συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς, να επισκεφτούν το Saturn Θεσσαλονίκης και να ζήσουν από κοντά τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η αλυσίδα μας. Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το κοινό της Θεσσαλονίκης θα αναδείξει το νέο Saturn σε πόλο έλξης για τους καταναλωτές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών».

Στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης θα απασχολούνται πάνω από 80 άτομα από την τοπική κοινωνία, τα οποία διαθέτοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και εξειδίκευση θα αποτελέσουν τους καλύτερους συμβούλους αγορών για τους πελάτες του καταστήματος.

Η Saturn εισήλθε στην ελληνική αγορά το Σεπτέμβριο του 2008, ανοίγοντας το πρώτο της κατάστημα στην περιοχή της Καλλιθέας, ενώ το δεύτερό της κατάστημα στην περιοχή του Γέρακα Αττικής ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νοέμβριο του ίδιου έτους. Με την προσθήκη και του 3ου καταστήματος στην ελληνική αγορά, ο αριθμός των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η Saturn ανέρχεται στις 13, ενώ συμπληρώνονται συνολικά 238 σημεία πώλησης.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;