Χρυσά Βατόμουρα 2010: Σάρωσαν Transformers και Bullock!

Από Γ. Τσαλίκης 7 Μαρτίου 2010

Τα χρυσά βαρτόμουρα 2010 σάρωσε το «Τransformers: Revenge of the Fallen» που κέρδισε το «Χρυσό Βατόμουρο» για τη χειρότερη ταινία, το χειρότερο σενάριο και τη χειρότερη σκηνοθεσία της χρονιάς, ενώ το «Χρυσό Βατόμουρο» χειρότερου ηθοποιού μοιράστηκαν οι τρεις Jonas Brothers. Τέλος, το Χρυσό Βατόμουρο Β’ γυναικείου ρόλου απονεμήθηκε στη Σιέννα Μίλερ για την ερμηνεία της στην ταινία G.I. Joe: The rise of the Cobra».

Ωστόσο τα βλέμματα και το ενδιαφέρον, συγκέντρωσε η Σάντρα Μπούλοκ, που κέρδισε το χρυσό βατόμουρο για την.. ερμηνεία της στο «All about Steve», ενώ ταυτόχρονα είναι η το φαβορί για το όσκαρ Α γυναικείου ρόλου, για την ερμηνεία της στο «Τhe Blind Side». Ενδέχεται λοιπόν να γίνει η πρώτη ηθοποιός, που κερδίζει σε ένα χρόνο βατόμουρο και όσκαρ!

Πάντως, η ίδια εμφανίστηκε να παραλάβει το …βραβείο της, γεμάτη χιουμοριστική διάθεση, καθώς είχε μαζί της ένα καροτσάκι με DVD της ταινίας, για να τα μοιράσει στην επιτροπή. «Σας ευχαριστώ που καταστρέψατε την καριέρα μου με μία πολύ κακή απόφαση», είπε η Μπούλοκ στο ακροατήριο, ενώ «απείλησε» να διαβάσει τους διαλόγους της από την ταινία «μέχρι τις 4 το πρωί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ