Πάμε μαζί στη παγκόσμια γιορτή  του ποδοσφαίρου!

Το 2010, το ποδόσφαιρο, το αγαπημένο σπορ του πλανήτη έχει τη τιμητική του. Η πιο μεγάλη γιορτή, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010,  ξεκινά στις 11 Ιουνίου 2010 στην Νότιο Αφρική.

Η Coca-Cola, στηρίζει το θεσμό δυναμικά, προσφέροντας την απόλυτη ποδοσφαιρική  εμπειρία σε ένα φανατικό διεθνές κοινό.

Η μεγάλη ποδοσφαιρική η γιορτή ήδη ξεκίνησε, στις 21 Σεπτεμβρίου από τη Ζυρίχη,  με τη Παγκόσμια Περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010 και στις 5 ηπείρους. Συνολικά 83 χώρες θα επισκεφθεί το τρόπαιο.  Μπες στο www.fifa.com/worldcup/organisation/trophytour, δες τις λεπτομέρειες της Παγκόσμιας Περιοδείας στον interactive χάρτη και μάθε τα πάντα για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ FIFA WORLD CUP 2010. Η Coca-Cola σε συνεργασία με τη FIFA και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ),  φέρνει  για δεύτερη φορά, το πολύτιμο τρόπαιο στην Αθήνα στις 9, 10 και 11 Απριλίου.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 200.000 φίλαθλοι μόνο στην Αφρική συμμετείχαν στη Παγκόσμια Περιοδεία του αυθεντικού Κυπέλλου FIFA WORLD CUP 2010, ενώ 37 μέχρι στιγμής, ανώτατοι κρατικοί λειτουργοί,  πρόεδροι δημοκρατίας ή  πρωθυπουργοί, έχουν υποδεχθεί για λογαριασμό της χώρας τους το κύπελλο , όπως ο πρόεδρος  του Παναμά  Ricardo Martinelli, ο πρόεδρος της Ονδούρας  Porfírio Lobo Sosa χωρίς να συμπεριλάβουμε τις  διεθνείς ποδοσφαιρικές προσωπικότητες όπως ο  Πελέ, που το υποδέχθηκε για λογαριασμό της Βραζιλίας,ή ο Christian Karembeu για την Ν. Καληδονία.

Μετά τη περιοδεία  του σε 50 Αφρικανικές χώρες το κύπελλο ταξίδεψε στην Ασία και την Νέα Καληδονία , για να πετάξει στην Αμερικανική Ήπειρο. Βραζιλία, Περού, Χιλή, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Μεξικό είναι μερικές από τις χώρες που υποδέχθηκαν το παγκόσμιο κύπελλο με τιμές αρχηγού κράτους. Ο κόσμος συμμετείχε κατά εκατοντάδες στις γιορτές του ποδοσφαίρου για να φωτογραφηθεί  με το κύπελλο, να χορέψει στο ρυθμό του “Wavin’ flag”, του Σομαλού hip-hopper K’naan, ή να πανηγυρίσει για το Longest Celebration Video. Mια εντελώς πρωτοποριακή ιδέα μέσα στο πνεύμα συναδέλφωσης της πιο μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής του πλανήτη. Όλοι οι άνθρωποι αυτής της γης πανηγυρίζουν για να  ενωθούν στο μεγαλύτερο και πιο χαρούμενο  video που έγινε ποτέ.  Στην Αθήνα στο ολοήμερο  event την Κυριακή 11 Απριλίου στο ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ, μπορούν όλοι να πανηγυρίσουν στο celebration corner, να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό παγκόσμιο κύπελλο της FIFA και το Zakumi, τη μασκότ της διοργάνωσης, να πάρουν αυτόγραφο από το Roger Milla, να παρακολουθήσουν 3D σινεμά, να παίξουν απίθανα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, να τραγουδήσουν το “Wavin’ flag”, να χορέψουν και να πάρουν τα ωραιότερα δώρα.

Μετράμε αντίστροφα για τη μαγική στιγμή που θα γιορτάσουμε μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες φίλους του ποδοσφαίρου την άφιξη στη χώρα μας του αυθεντικού Τροπαίου του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIFA  στις 9, 10 και 11 Απριλίου 2010. Μάθε περισσότερα στο www.meacoupa.gr,

Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε! Μείνε μαζί μας!  Πάμε μαζί στη παγκόσμια γιορτή!

Δελτίο Τύπου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;