Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Σήμερα θα σας προτείνω μία πάρα πολύ γευστική συνταγή, μέτριας δυσκολίας. Σνίτσελ Βιενουά λοιπόν.
Υλικά Για 4 Μερίδες:
-4 Σνίτσελ μοσχαριού
-Αλάτι Πιπέρι
-Αλεύρι
-2 Αβγά Χτυπημένα
-Τριμμένη Φρυγανιά
-Βούτυρο για το τηγάνισμα
Διαδικασία:
1) Αλατίζουμε και βάζουμε πιπέρι στα σνίτσελ
2) Τα αλευρώνουμε
3) Χτυπάμε τα αβγά, αφού τους προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό
4) Βουτάμε τα αλευρωμένα σνίτσελ, πρώτα στο αβγό και κατόπιν στην τριμμένη φρυγανιά
5) Τα πιέζουμε με τις παλάμες μας, να κολλήσει καλά η γαλέτα
6) Τα τηγανίζουμε με αρκετό βούτυρο, σε μέτρια φωτιά,5-6 λεπτά από κάθε πλευρά
Τα συνοδεύουμε με ρύζι, πατάτες κλπ.
Μπορούμε λοιπόν, αφού τηγανιστούν, να τα βγάλουμε από το τηγάνι και να ρίξουμε 1/2 ποτήρι του κρασιού, κόκκινο κρασί. Όταν εξατμιστεί, προσθέτουμε κρέμα γάλακτος 250 gr. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και τη ρίχνουμε πάνω στο σνίτσελ. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε στη σάλτσα και σωταρισμένα ψιλοκομμένα μανιτάρια.
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Χαλάνδρι
1.500
Χωρίς κατηγορία
Όλοι οι τύποι εργασίας
21-03-2024
Θεσσαλονικη