«Βγες στο Γυαλί» με την Έλενα Παπαρίζου

Από neolaia.gr Team 26 Φεβρουαρίου 2010

Η ΗΒΗ, το αγαπημένο μας αναψυκτικό, συνεχίζει να μας εκπλήσσει και και να μας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, προτρέποντας μας πάντα να απελευθερώνουμε τον πραγματικά φυσικό εαυτό μας! Αυτή τη φορά μας καλεί να ‘’βγούμε στο γυαλί’ μαζί με την Έλενα Παπαρίζου! Και ποιος δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στο video clip του νέου τραγουδιού που ετοιμάζει η Έλενα για την ΗΒΗ;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι!! Μπες λοιπόν στο,www.iviworld.gr και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ‘’φερθείς φυσικά’’. Μπορείς να τραγουδήσεις, να χορέψεις ή ακόμα να κάνεις και μια αστεία γκριμάτσα. Ανέβασε ένα video ή μια φωτογραφία και πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό!

Τα 5 άτομα με τις περισσότερους ψήφους από το κοινό θα επιλεχθούν για να μπουν στην τελική φάση, όπου η ειδική επιτροπή της ΗΒΗ θα επιλέξει τους τελικούς 3 νικητές ,με μεγάλο έπαθλο τη συμμετοχή τους στο νέο video clip της Έλενας Παπαρίζου για το καινούργιο τραγούδι της ΗΒΗ.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ!! Ακόμη 5 συμμετέχοντες του διαγωνισμού θα κληρωθούν για να παρακολουθήσουν live τα γυρίσματα του video clip! Μη χάνεις λοιπόν ευκαιρία! Λάβε τώρα μέρος στο διαγωνισμό και γίνε εσύ ο νέος πρωταγωνιστής μαζί με την Έλενα Παπαρίζου!

Δελτίο Τύπου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ